New Way Home

Aurinkolahti, luonto, urheilu- ja liikuntamahdollisuudet, ravintolat ja kahvilat, kulkuyhteydet, työpaikka ja koti… Nyt olen vuosaarelainen ja siitä olenkin kovin innoissani. Vuosaari on antanut minulle niin paljon; nyt on vuoroni antaa takaisin. Visit Vuosaari on osiltaan projekti, mihin halusin aivan ehdottomasti ryhtyä mukaan. Se, miten minut ja toimintani tullaan näkemään Visit Vuosaaren toiminnassa, on konkreettista mm. siltä osin, että minut tullaan näkemään erilaisissa tapahtumissa, missä Visit Vuosaari on vahvasti esillä. Samoin tulen esittelemään Vuosaaren tarjoamia mahdollisuuksia ja elämyksiä täällä blogin puolella.

Haastattelun, mikä oli varmasti elämäni yksi rennoimmista, voit käydä tsiigaamassa täältä: http://www.visitvuosaari.fi/fi/2016/11/23/mika-yhdistaa-pohjalaisia-ja-vuosaarelaisia/ . Olen mukana 11.12. järjestettävässä Vuosaaren Joulupolku -tapahtumassa koko päivän ajan mm. Valon Juhla -kulkueen mukana, Visit Vuolandian teltalla ja koirapukukilpailun tuomariston puheenjohtajana. Mikäli haluat luoda joulumielen kanssamme, olet sydämellisesti tervetullut tapahtumarikkaaseen päivään. Tapahtuma järjestetään Aurinkolahden puolella, Kahvila Kampelan ja Uutelan luontopolun ympäristössä, joten pelkästään tapahtumapaikankin puolesta tapahtuma on näkemisen ja kokemisen arvoinen elämys. Tervetuloa! (Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.)

Se, mitä elämässäni on tapahtunut, on ollut mahdollisuus; mahdollisuus tarttua täysin uuteen ja tuntemattomaan, sekä suunnata kohti tulevaisuutta ja unelmia. Elämäntilanteen äkillinen muutos on hetkellinen järkytys, mikä on kuitenkin täysin selätettävissä oman asenteen kautta. Olen kokenut lähiaikoina paljon tunteita laidasta laitaan, mutta positiivisuuden kauttahan täällä eletään, joten kohdallani voisin todeta; hiljaa hyvä tulee. Tie yrittäjyyteen on lähempänä kuin koskaan uskalsin arvatakaan. Tradenomin paperit polttelevat kohta kourassa ja olen valmis uuteen alkuun. Seinäjoellakin minuun voi törmätä kevään aikana useampaankin otteeseen.

tatskat-2
Ihooni tatuoidut; tsemppaamassa ja muistuttamassa siitä, millä pärjää.

Mielettömän suuri kiitos empatiasta läheisille. I’m back.

Love,

Elina

 

 

Facebooktwittermail

3 kommenttia “New Way Home

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *