Viikonlopun menovinkki: Lost in Helsinki

Täällä ruudun toisella puolen kirjoittelee väsynyt barista, joka ei alkuviikosta vielä kerennyt blogin ääreen. Parin päivän vapaat starttaa taas sunnuntaihin saakka, joten eiköhän tännekin saada jotain matskua puskettua 🙂

malminkartano

Jos viikonlopun safkailumesta on vielä hakusessa, kannattaa muistiin kirjata Kaisaniemenkadulle avattu Lost in Helsinki. Sateisena perjantai-iltana hyvä valaistus, vaaleat seinät ja mielenkiintoiset sisustuselementit kiinnittää pimeällä kadulla ohikulkijankin huomion. Istumapaikkoja on monipuolisesti; saa istua selkä suorassa, mutta myös lööbailla nojatuolissa mikäli siltä tuntuu.

Lost in Helsinki

 

Menusta löytyy ruokaa perus kanapastasta myös perinteisempään poronkäristykseen sekä kivoja alkupaloja drinkin tai viinilasillisen kaveriksi. Drinkkilistan nimet kuulostivat hauskoilta, joiden vuoksi voisin melkein tulla uudestaan maistelemaan tarjontaa.

Lost in Helsinki

Lost in Helsinki

Perjantai-iltana annoksia ei kummoisemmin tarvinnut odotella ja ruokien tilaus kävi näppärästi tiskiltä. Safka ei oo mitenkään älyttömän kallista ja annokset sopivan kokoisia. Voisin ehdottomasti viedä Lostiin mukanani vähän isommankin seurueen, nimittäin salin takaosasta löytyy myös rauhallisempi syvennys.

Lost in Helsinki

 

Siitäpä siis viikonlopulle menovinkkiä! Mun on tehnyt koko viikko mieli ihan hullun lailla sushia, joten täytyy varmaan korjata asia heti lauantaina 😉

xoxo

Facebooktwittermail

34 kommenttia “Viikonlopun menovinkki: Lost in Helsinki

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *