FINAALIPAIKKA TASKUSSA! #misshelsinki2017

Torkutin herätyskelloa tänään ihan tuhottoman pitkälle. Viikonlopun unet on olleet selkeesti melko kevyttä koiranunta ja energiat bootcampille on revitty selkänahasta. Tuijottelen silmiä siristellen ikkunasta ulos ja fiilistelen eilistä pressiä. Sisältä kouriva jännitys on muuttunut vatsassa liiteleviin perhosiin. Hitto vie, tässähän on syytä olla ylpeä itsestään!

Grande VIlla

Grande VIlla

 

Palataan kuitenkin vielä takaisin semifinaaliviikonloppuun. Asuttiin koko viikonloppu tosiaan Villa Grandessa Martinlaaksossa, jossa oli täydelliset puitteet viettää viikonloppu yhdessä 19 muun kauniin nuoren naisen seurassa! Lähipiiri ja ystävät oli tsempannut mua niin hyvin, että lähdin kotoa Bootcampille itsevarmana ja rauhallisin mielin. Ensimmäisen päivän aikana fiilikset muuttuivat kuitenkin täysin; mitä jos oonkin ihan muuta, mitä tuomarit etsii? Oonko oikean kokoinen, näköinen, pitääköhän ne mun luonteesta vai ei? Semifinalistijoukko oli kuitenkin niin kirjava, että meitä oli todellakin joka lähtöön. Kaikissa semifinalisteissa oli paljon kovia kilpasiskoja, ja taso oli todella kova.

Meslewi Miss helsinki 2017

Viikonlopun aikana meillä oli erilaisia ryhmäytymistehtäviä sekä parihaasteita. Päästiin myös lauantaiaamuna heti Fit Diamondsien aamurääkkiin, joka kutittelee takareisissä vieläkin. Lauantai-iltapäivä oli jännitykseltään pahin, nimittäin silloin finalistit jäivät taloon ja tippuneet lähetettiin kotiin.

Fiilikset vilisivät lauantaina laidasta laitaan, kun kävimme bikinimittauksissa ja yksilöhaastatteluissa. Mitä jos mut tiputetaan? Oonko tehny hitonmoisen duunin – tehny hirveesti valintoja tän finaalipaikan vuoksi? Jokainen kiusallinen hetki tai ajatus yksilöhaastatteluista pyöri mielessä hirmumyrskyn lailla. Yritin ajatella positiivisesti  – ainakin mulla jäisi käteen viikonlopusta hurjasti tietoa ja taitoa tulevaa varten, vaikka finaalipaikkaa ei irtoaisikaan.

Salon Milagro Miss helsinki

Pelonsekainen jännitys vaihtui onneksi helpotukseen ja ilonkiljahduksiin, kun hallitseva Miss Helsinki Hannaleena ojensi minulle lipukkeen, missä onniteltiin finaalipaikasta. Hymy korvissa kipittelin Span puolelle ihaniin yhteistyökumppaneidemme hoitoihin. The Butik, Salon Milagro sekä Diamond Clinic onnittelivat meitä finalisteja tuotepaketeilla, lahjakorteilla sekä hoidoilla Spassa.  The Butikin jalkahieronta tulikin todella tarpeeseen koko päivän korkkareilla seisoskelun jälkeen!

The Butik Salon Milagro

Hemmottelujen jälkeen päästiin yläkertaan syömään ja pelaamaan iTapsan sponssaamana rikkinäistä puhelinta. Olin jo unohtanut, miten hauska leikki onkaan kyseessä. Saatiin nauraa vatsat kippurassa ja urakalla! Ihana iTapsan väki oli myös muistanut meitä lahjakortin merkeissä <3 Rikkinäisen puhelimen livelähetyksen voit käydä katsomassa jälkikäteen täältä

Miss Helsinki 2017 finalistit

Miss Helsinki 2017 iTapsa

Illan kruunasivat RROBBA sekä  JANELY  alakerran pikku bileluolassa. Pistettiin ansaitusti korkkarit kattoon!

RROBBA Jaanika Lehto

Puolenyön aikaan kaikki daamit olivat jo valmiita nukkumaan, sillä seuraavana aamuna kutsuivatkin jo Seiskan ja Larsin kuvaukset. Jotta tää ei venyisi turhan pitkäksi, niin niistä lisää sitten ensi postauksessa <3

Vivianna Miss Helsinki

Pakko kuitenkin vielä vähän hehkuttaa: Haluan nöyrimmin kiittää kaikkia niitä, jotka ovat uskoneet muhun ja tsempanneet karsinnoista tähän päivään saakka! Etuoikeutettu fiilis, kun on monien monien hakijoiden joukosta selvittänyt tiensä tänne ja päässyt lähemmäs omaa unelmaa. Iso kiitos kaikille yhteistyökumppaneille kaikesta panoksesta! <3 Tästä on hyvä jatkaa kohti syksyä ja Tammikuun finaalia!

xoxo,

Vanity

Facebooktwittermail

41 kommenttia “FINAALIPAIKKA TASKUSSA! #misshelsinki2017

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *