PT:n avulla treeniä uudelle tasolle

Ei anneta artikkelikuvan hämätä, tällä kertaa treenii ei upgreidata uusilla varusteilla! 😀

Mä oon usein vierastanut ajatusta personal trainerista samaa aikaa kun oon myös ehkä haaveillut sellaisesta. Vaikka olisi kuinka perusteelliset ohjeet, oon miettinyt teenkö silti jonkin liikkeen huomaamattani pikkuisen väärin. Miten ihmeessä saada kaikki irti treenistä, jos ei oo täysin varma tekeekö oikein, tai ei saa tuntumaan liikettä oikeassa paikassa? Voisko hiki lentää vielä pikkasen enemmän?

ville erola3

Jos harkinnassasi on kuntosaliharjoittelun aloittaminen tai olet vasta aloittanut, suosittelen ehdottomasti personal trainerin ohjausta. Kyse ei välttämättä ole pakko olla mistään intensiivisestä pitkän jakson valmennuksesta, mutta ensiaskeleet kuntosalilla personal trainer tukenasi, vältyt monilta aloittelijan virheiltä etkä vahingossakaan voi juuttua ”huonoihin tapoihin” tehdessäsi liikkeitä väärin.

ville erola

Pääsin Ville Erolan ohjaukseen ensimmäisen kerran reilu kuukausi sitten. Ville ohjaa pääsääntöisesti Töölö Gymillä, joten oli tietysti luontevaa kysyä häneltä neuvoa, koska talo ja laitteet ovat molemmille tuttuja. Tiesin tarkkaan mitä kohtia halusin itsessäni korostaa ja mihin halusin treenin keskittyvän. Tsiigattiin yhdessä kaikki mun saliohjelman liikkeet läpi samalla kun kyselin haukkana kysymyksiä, mitä ikinä tulikaan mieleen. Samalla Ville korjasi mun liikkeitä ja virheasentoja.

Sain hurjasti kullanarvoisia vinkkejä eri liikkeistä, sellaista pientä nippelitietoa jokaista liikettä kohden mitä ei välttämättä kirjoissa lue. Melkein harmittaa, etten itse joskus kauan sitten ajatellut tarvitsevani opastusta ja ohjausta, olisin jo ehtinyt monesti tekemään paljon asioita eri tavalla. Niin jännää miten ihan pienikin muutos liikkeessä luo paljon enemmän tehoja!

Näin kesälle me ei Villen kanssa katsottu mulle mitään intensiivistä valmennusta, eli ainakin kesä mennään suht itsenäisesti. Seuraavan kerran mun loman jälkeen taas tavataan Villen kanssa ja katsotaan treenejä uusiksi 🙂

Erityiskiitos vielä Villelle!

Villen facebook-sivuille pääset tästä

 

 

Facebooktwittermail

40 kommenttia “PT:n avulla treeniä uudelle tasolle

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *