Mitä tapahtui Ruisrockissa?

Tässä kirjoitellaan postausta Kreikan auringon alla rantabaarissa. Ihanaa päästä ansaitulle lomalle takuuvarmaan aurinkoon!

Palataan kuitenkin ajassa vielä muutama päivä taaksepäin Turun Ruissalossa järjestettyyn Ruisrockiin. Kyseessä on kuulemma festari, jossa jokaisen on pakko edes kerran käydä. Mietin koko viikon etten uskalla lähteä siinä pelossa, etten ehtisi lennolleni maanantai-iltapäivällä tai pakata. Se vasta oiskin mahtavaa missata lento.

image

Oon kuitenkin päättänyt, että tänä vuonna teen kaikkea sellaista, mitä en koskaan ennen ole tehnyt. Kimpsut ja kampsut kasaan siis ja Turkuun!

Ruisrock2016

Me saavuttiin Campingiin jo torstai-iltana, sillä haluttiin varmistaa paikkamme leirintäalueella. Ensimmäinen yö oli melko sateinen ja kostea. Märkää oli toki sekä teltassa, että myös lasissa! 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mielestäni festarit oli järjestelyjen puolesta todella toimivat ja ainakin itse näin lähinnä jengiä vaan hyvällä fiiliksellä. Plussaa Campingissä oli uimaranta ja laituri, minne pääsi halutessaan pulahtamaan. Vaikka kotikulmilla satoi vettä ja ukkosti, Ruississa paistoi tuttuun tapaan pelkkä aurinko ja tuuli oli lämmin. Festarit vietettiin siis alkusateesta huolimatta kuumassa helteessä!

image

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Koko festarit mentiin kyllä pelkkä kuutosvaihde silmässä ja sunnuntaina olikin jo ikävä kotiin. Kolme yötä ja päivää rymyämistä vie kyllä fyysisesti ja henkisesti mehut. Myös vikana yönä festarialueelta 6km kävely teki tehtävänsä. Pikkasenko hapotti pohkeita kun on hyppinyt monta tuntia festarialueella ja sitten joutuu vielä kävellä! 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vikana festaripäivänä oltiin hukattu autonavaimet, eikä meidän seurue päässyt lähtemään sunnuntai-iltana. Vähän jännitti, kuinka pääsen kotiin paikasta, missä melkeen jokaisen ajokunto on vähän niin ja näin. Onneksi festareilla oli pari tuttua, joiden kyydissä pääsin myöhään illalla kotiin ja muu seurue jäi vielä jatkamaan festareita. Mikä sattuma, että törmäsin juuri heihin!

Loppu hyvin, kaikki hyvin siis. Ruissi ei kyllä pettänyt odotuksia, eli ensi vuonna tiedossa varmaan lisää perinnereissuja!

Nyt vähän lisää aurinkoa! Palataan taas 🌞

xoxo

Facebooktwittermail

41 kommenttia “Mitä tapahtui Ruisrockissa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *