Let’s get started!

Tää ensimmäinen blogiteksti tuntuu olevan aina kaikista vaikein. Aattelin päästää sen ulos, etten ois niin kriittinen itelleni tätä kirjoittaessa. Viimeisin blogiteksti minkä kirjoitin blogspotin puolella, on noin kahden vuoden takaa. Sillon oli bloggaamista takana jo nelisen vuotta. Mä ehkä vähän jotenkin kasvoin ulos siitä, se oli mulle silloin sellainen nuoruuden juttu.

Sain ainutlaatuisen tilaisuuden päästä FitNetin blogiportaaliin messiin. Mietiskelin ja punnitsin tätä asiaa mun päässä aika pitkään. Tajusin kuitenkin, että oon jopa vähän ikävöinyt kaikkee tätä kirjoittelua, kuvien ottamista ja omien juttujen fiilistelyä! Päätin siis ottaa tilaisuudesta kiinni, ja pistää taas blogin pystyyn.

Täällä ruudun toisella puolella tosiaan kirjoittelee 20-vuotias nuori nainen (tässä iässä ei olla enään tyttöjä) Klaukkalasta. Koulutukseltani oon ylioppilas, mut koska en vielä tiiä mihin elämä mua vie, niin teen vähän kaikkee; oon kaupanalan moniosaaja, barista sekä promoottori. Vaihtelu työelämässä pitää mielen virkeenä ja työpäivät mielekkäinä.

Vivianna Vanity oli mun ensimmäisen blogini nimi ja oon päättänyt jatkaa samalla linjalla täälläkin, jatkaa siitä mihin jäin. Uteliaimmat varmasti haluaa käydä tsekkaamassa vanhan blogin, ja se löytyy täältä.

Vivianna Vanity ei oo fitnessblogi. Tää blogi kertoo musta, siitä mitä mä teen, ja mistä mä tykkään. Voin siis luvata, että tuutte täällä törmäämään kuviin mun kaurapuurosta, mut lupaan myös, että tuutte törmäämään uusiin kledjuihin, meikkeihin, tapahtumiin ja kaikkeen mikä kimaltaa!

Hauskoja lukuhetkiä, toivottavasti viihdytte! xoxo

Facebooktwittermail

3 kommenttia “Let’s get started!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *