Höntsäilyviikko

Heips! Ihanaa istahtaa hetkeksi alas juuri siivotussa kodissa, vaatteet silitettynä ja ruoka tehtynä – antaa hetki itselleni. Pyyhin hetkeksi mielestä muut velvollisuudet, tänään ollaan tehty jo riittämiin.

tytöt4

Viime viikonloppuna juhlittiin mun ystävän Doriksen syntymäpäiviä, ja nyt alkuviikko menikin lähinnä työpaikalla rehkiessä tai sängyssä  nukkuessa. Oli aivan ihana irtiotto kaikista velvotteista, hyvän musiikin, ystävien ja ruoan keskellä! Iltaa jatkettiin Kaikuun ja piiiitkistä yöunista huolimatta viikonlopun hulinat tuntui kropassa vielä tiistaina.

Päätin myös pitää ns. höntsäilyviikon, joka on ihan hyvä pitää näin 6 tiukan viikon jälkeen. Salilla tein osan sarjoista kevyemmin ja vaan mallailin vähän uusia liikkeitä. Söin myös astetta rennommin tällä viikolla, jotta jaksaa taas ensiviikolla painaa kuutosvaihteella koko viikon! Kirjoitus Booty Biblestä ja siitä kuinka se mulla sujui, tulossa sitten myöhemmin 🙂

fitnetvivianna

Olin suunnitellut pitäväni enemmän vapaata töistä, jotta jaksaisin käydä läpi pääsykoemateriaaleja vähän paremmin. Vaikka kuinka olin alkuviikolle suunnitellut istuvani nenä kiinni materiaaleissa töiden jälkeen, silmät vaan painui itsestään kiinni – yhtäkkiä kello soi 5 aamulla ja seuraava työpäivä kutsui.

munakas

Oon myös tän viikon saanut nauttia omasta rauhasta himassa, kun muu perhe on ollut viikon lomareissulla Mallorcalla. Tyhjä, hiljainen koti käy mulle ihan yhtä hyvin lomasta! Onneksi kuitenkin huomenna illalla vanhemmat saapuu kotiin – jääkaappi alkaa pikkuhiljaa tyhjentymään eikä reissu ruokakaupassa hirveesti inspaa..

Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua!

Facebooktwittermail

202 kommenttia “Höntsäilyviikko

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *