Luonnollinen ROACCUTAN-kuuri! | 0% riskejä, 100% terveyshyötyjä!

KYLLÄ! Luit aivan oikein!

Olen kamppaillut ihoni kanssa nyt todella pitkän pätkän putkeen, ja tilanne alkoi olla jo todella epätoivoinen. Huomasin ihan oikeasti jo masentuvani, vaikka yritinkin kokoajan pitää mielessä, että akne – vaikka sitten pahakin – on kuitenkin melko pieni ongelma tässä elämässä. Toki on otettava huomioon, että työni on olla edustava, mutta silti pystyn tekemään kehollani mitä haluan, en ole liikuntarajoitteinen ja minulla on kaikki aistit tallella.

Kaikille lienee tullut selväksi tässä matkan varrella, että olen melkoinen terveysfriikki. Olen lukenut terveellisestä ravitsemuksesta ja sen vaikutuksesta hormoneihimme, suolistoomme, suolistoflooran toimintaan ja näiden kautta kokonaisvaltaisesti koko kehon toimintoihin ja aivojemme toimintaan, jopa mieleen, josta olen lukenut paljon myös omana kategorianaan.

Ystävät tuntee minut melkoisena tietopankkina kyseisillä sektoreilla, ja siksi kysyvätkin usein ravitsemuksellista neuvoa oireisiinsa tai jonkin tietyn terveydellisen tavoitteen saavuttamiseksi.
Jonkin aikaa sitten eräs Body building ystäväni kyseli neuvoa, mitä vitamiineja ja kivennäis- tai hivenaineita kannattaisi nauttia yhdessä ja mitä erikseen, maximoidakseen ravintoaineiden imeytyvyyden. Olin aikaisemmin kehottanut häntä tekemään jotain toisin juuri tästä syystä ja hän halusi lisää tietoa tämän kanssa. Selitin hänelle silloin muunmuuassa, että A vitamiini tulisi nauttia rasvan kanssa, jotta se pystyy imeytymään kehon käyttöön. Kerroin porkkanan olevan hyvä lähde, sillä keho pystyy muuntamaan siitä myös retinolia.
Viikkoa myöhemmin juttelin parhaan ystäväni kanssa Roaccutan kuurista, sillä hänen ihonsa oli alkanut oireilla ja hän harkitsi kuurin aloittamista. Kerroin vähän kyseisestä lääkkeestä ja totesin, että olen melko valmis myös itse antamaan lääkkeelle uuden mahdollisuuden. Aiempi kuuri ei tuottanut toivottua tulosta (2012-2013 vaihteessa), sillä ongelmanihan kumpuaa munasarjoista. Tällä kertaa akneni on voinut muuntua jo stressiaknen puolelle, joten lääke saattaisi jopa autaakin!
Ystäväni totesi, että jokin hormonihan siinäkin varmaan on oltava vaikuttavana aineena. Ei, totesin. Roaccutanin vaikuttava aine on isotretinoli. DIDING! Lamppu syttyi! JUMANKAUTA! RETINOLI! Miksi en ole keksinyt aikaisemmin??

 

Samantien starttasin sellaisen porkkanakuurin, että juuri alkaneen dieettini makrot valitettavasti kusi aika huolella sen johdosta. En kuitenkaan voinut nyt jarruttaa, kun olin saanut kiinni punaisesta langasta. Tämän TÄYTYY olla puuttuva palanen!
Aloin mehustaa porkkanoita (kylmäpuristamalla) ja join mehun lohiateriani kylkeen tai avokadojen kanssa. Mehustin porkkanamehun sekaan usein myös pari lehtikaalin lehteä. Porkkanan hakkeluksista tein smoothieta, johon lisäsin muita keholle ja iholle hyödyllisiä aineksia. Käytin smoothieissa myös kokonaisia porkkanoita, ellen ollut mehustanut.

 

Kauneus-Smoothie:

1 pss  Luomu Porkkanoita
1 nippu  Luomu Tammenlehtisalaattia
1 pss (150 g )  Luomu pakastepinaattia
1 tlk  Puhdistamo Kookosvesi
2 rkl  Puhdistamo Kollageeni Sport
2 rkl  Puhdistamo Kollageeni Beauty
2-4 rkl  Puhdistamo MCT-öljyä

 

 

VINKKI!
Ennakkoluulomme, ovat ne sitten syntyneet jostain traumasta elämämme varrella (esim pienenä pakotetusta vihreiden syönnistä)  tai muuten vaan uuden opettelun tuottamaa epäröintiä, voivat aiheuttaa ”etovia” signaaleja aivoistamme, mikäli joku näyttää ”liian terveelliselle” – eli yleensä vihreälle – etenkin juotavassa tai lusikoitavassa muodossa. Siksi suosittelen kokeilemaa seuraavaa:

Lisää pakastettuja mustikoita smoothien sekaan, jolloin väri on huomattavasti tutumpi ja turvallisempi, eli helpommin lähestyttävä. Lisäksi mustikoista saa toki lisää hyvää makua (JA TERVEYSHYÖTYJÄ!) smoothieen!

 

 

Muutamassa päivässä ihoni alkoi selkeästi rauhoittumaan.

 

Tiesitkö, että 98% Suomalaisista kärsii fytoravinteiden puuteesta?
JÄRKYTTÄVÄ MÄÄRÄ!
Sitten ihmetellään, miksi ihmiset voi huonosti ja sairaudet ovat yleistyneet.
Ei tarvitse olla kovin neropatti laskeakseen tämän 1+1 yhtälön.

 

 

Itse suosittelen lämpimästi laadukkaimpia ja puhtaimpia superfoodeja, eli Puhdistamon tuotteita.
Haluan teille sanoa, että sain aikaisemmin kaikki vastaavat tuotteet ilmaiseksi, rajattomasti, mutta perehdyttyäni alkuperään ja laatuun, sekä puhtauteen, luovuin tuosta huikeasta edustani ja maksoin mieluummin parhaasta mahdollisesta laadusta, koska haluan laittaa kehooni pelkästään parasta.
Siksi Puhdistamo. Ja koska teitä yritän ravitsemuksen kanssa auttaa, haluan teillekin pelkkää parasta!

 

Koska olen tällainen Puhdistamon puolestapuhuja, sain järjestettyä teille myös alennuskoodin tuotteiden tilaamiseksi edullisemmin!

 

Olkaa hyvät:

EATCLEAN

www.puhdistamo.fi

 

XOXO

Viivi <3

 

 

 

Facebooktwittermail
Viivi

Viivi

www.viiviback.com

4 kommenttia “Luonnollinen ROACCUTAN-kuuri! | 0% riskejä, 100% terveyshyötyjä!

 • Avatar
  11.10.2018 klo 09:02
  Kestolinkki

  Kannattaako esim. monivitamiini/hivenaine tabletteja syödä, vai olisiko parempi vain saada ruuasta kaikki tarpeellinen? Jos finelin ravintolaskuriin on luottaminen, niin sen mukaan saisin jo ruuasta lähes kaikki vitamiinit, paitsi kalsiumin, d-vitamiinin. Eli kuulostaisiko ihan hyvältä, jos otan lisänä kalsiumia, d-vitamiinia, omega 3, magnesiumia ja puhdistamon kollageeni beautya? 🙂

  Reply
  • Viivi
   14.10.2018 klo 12:35
   Kestolinkki

   Nykypäivänä ruuasta on vähän hankala saada riittävästi ravinteita, joten lisät on monelta osin suotavia!
   Kannattaa kuitenkin panostaa laatuun, sillä markkinoilla on NIIN paljon shaibaa, heikkolaatuisia tuotteita.
   Itse suosin superfoodeja, eli tavallaan ruuan muodossa, mutta lisäämällä siihen ravintorikasta tavaraa. Helpoin tapa tietenkin heittää kaikki smoothien sekaan, kuten itse tykkään tehdä.
   Joitakin, kuten magnesiumia, tarvitsen sen verran paljon, että sitä käytän ehdottomasti myös lisänä, ja rehellisesti ensimmäinen tuote, jolla suonenvedot pysyvät poissa syömättä puolta purkkia kerrallaan, on Puhdistamon Tripla Magnesium! En ole ainut vastaavanlaisen kokemuksen kanssa, joten sille iso suositus! Käyttämällä koodia EATCLEN saat verkkokaupasta myös alennusta (www.puhdistamo.fi).
   Lisäksi käytän heidän Sinkkiä (iholle), sekä uutuus, Omega3 lähti juuri tilaukseen.
   Joskus otan kyllä kuuriluontoisesti jotakin purkista, kuten D-vitamiinia tai kaliumia, mutta etenkin dieetin ulkopuolella saan hyvin ravinteet lisäämällä jauheita smoothien joukkoon.
   Lucumasta B-vitamiineja, Tocosta E-vitamiinia, raakakaakaosta magnesiumia, rautaa, kuparia, jne… Viherjauheista mielettömät litaniat vaikka ja mitä!

   Kaiken A ja O on kuitenkin tuotteen imeytyvyys. Eli laatu, puhtaus ja se, kuinka hyvin se kykenee elimistöön imeytymään. Siksi tykkään jauheista enemmän kuin tableteista, sillä ne imeytyvät helpommin, eikä varmasti sisällä mitään lisä- tai täyteaineita!

   Kuulostaa hyvälle tuo käyttämäsi lisäravinnelista! <3 Etenkin Omega3 markkinoilla on jäätävä määrä huonolaatuisia tuotteita, ja innolla nyt odotankin testiin tuota Puhdistamon Omega3! Magnesium olisi hyvä ottaa illalla, mielellään niin, että muut otettaisiin vaikkapa aamulla ja lounaan yhteydessä, muttei yhtäaikaa magnesiumin kanssa. Kalsium ja D-vitamiini ehdottomasti aisaparina yhtäaikaa! Ja ah, tuo kollageeni <3

   PS.Suomen saantisuositukset ovat vähän turhankin varovaisia, ja jo aiemmin mainittu imeytyvyys voi kärsiä joidenkin ruoka-aineiden johdosta

   Reply
 • Avatar
  13.10.2018 klo 15:47
  Kestolinkki

  Olet luonnollisen ravinnon puolesta puhuja, mitä ajattelet muista epäluonnollista kehoon sisäisesti tai ulkoisesti laitettavista asioista? Varsinkin kauneudenhoidossa käytetään hirveesti kemikaaleja iholla ja sen allakin. Esim. hiusvärit, meikit, täyteainepistokset, itseruskettava, botox, silikoni-implantit (plus leikkauksissa käytettävät nukutusaineet ja lääkkeet), keinotekoiset kasvorasvat ja kuorinnat, jne jne listahan on loputon mitä ihmiset (minäkin) käyttää. Itsekin kun olet ilmeisesti hankkinut silarit ja huulitäytteitä, meikkaat päivittäin jne niin kuin suuri osa naisista, niin et varmaan erityisen pahana niitä kuitenkaan pidä?

  Mitä mieltä siis olet yleisesti ottaen näistä tälläisistä keinotekoisista asioista ja niiden vaikutuksesta kehoon tai terveyteen, pelottaako haittavaikutukset tms? Itseä vähän pelottaa se kemikaalimäärä mitä kehoon tulee laitettua (mustalle hiusvärille allergisoitunut jo) ja kokeilin mm luonnonkosmetiikkaa, mutta siitäkin tuli itselle allergiaa joten en sit tiedä mikä on parasta luonnollinen vai luonnoton.

  Reply
  • Viivi
   14.10.2018 klo 13:11
   Kestolinkki

   Itse katson isoimman vaikutuksen olevan siinä, mitä sisäisesti nautimme. Suurin vaikutus hormoniemme toimintaan on kuitenkin sillä, mitä saamme tarpeeksi ja mistä meillä on puutetta verenkierrossamme. Toinen väylä, mistä herkimmin imeytämme, on hengitystiet. Se aiheuttaa valtaosan allergioistammekin.
   Ihomme päällimmäisessä kerroksessa, epidermiksessä on 5 kerrosta, joista keskimmäinen sisältää soluja, mitkä eivät laske lävitseen juuri mitään. Ainoastaan eteeriset öljyt ovat niin hienojakoisia, että ne kykenevät läpäisemään kyseisen solukerroksen, ja on mitattavissa meistä 20 minuutin kuluttua iholle levittämisestä. Poikkeuksena tietenkin rikkoutunut iho, eli haavaumat, jolloin ulkoisilla asioilla on suora väylä epidermiksemme alla sijaitsevaan dermikseemme, joka on ihon verikerros.
   Hiusväreissä käytettävät aineet ovat kampaamokäytössä erittäin tutkittuja, mutta esimerkiksi eräs hiusväri, jossa todettiin syöpää aiheuttavia ainesosia, siirrettiin vain kauppojen hyllyille, suoraan kuluttajan saataville, sillä niissä ei ole niin tarkat standardit kuin kampaamokäytössä sallituissa aineissa.
   Käytän itse itseruskettavia ajoittain, mutta suosin mousseja, jotka eivät mene suoraan sisään hengitysteitse, kuten spray. En myöskään käytä hiuslakkaa kuin tooooooodella harvoin, joka myös menee henkeen. Kasvorasvaa käytän ihan Cliniquelta, mutta kuten sanoin, ihon läpi imeytyy hyvin vähän, jos lainkaan, puhuttaessa kasvovoiteissa käytettävistä ainesosista. Siksi kannattaakin miettiä väitteiden todenperää mainoksissa, joissa luvataan tuotteen vaikuttavan missä lie asti 😀
   Maksa puhdistaa kaikki kuona-aineet ja myrkyt elimistössämme, joten sen toiminnasta on tärkeä pitää huoli. Maksaa puhdistavat viherjauheet ja riittävä vedenjuonti, sekä happo-emästasapainosta huolehtiminen on ensiasteisen tärkeää, jotta maksa jaksaa työstää kaiken, mitä sille työnnämme prosessoitavaksi.
   Itse lopetin kampaamotyöt osittain myös sen takia, etten koko ikääni altistu näille kemikaaleille, joita kampaamossa päivittäin hengitetään.
   Täyteaineissakin lienee monenmoista, mutta esimerkiksi ihossa luontaisestikin esiintyvä hyalyronihappo palauttaa ihon kosteuspitoisuutta. Voiteina voidaan taas miettiä, pääseekö se oikeasti vaikuttamaan siellä saakka, missä pitää, vai olisiko tehokkaampaa injektoida se suoraan sinne, missä sitä tarvitaan. Piikkikammoisena en vielä siihen ole lähtenyt, mutta perehdyn aiheeseen enemmän varmasti tässä kolmenkympin hujakoilla.
   Botox taas on hermomyrkky, mikä toisaalta kuulostaa houkuttelevalta (ilmeikäs kun olen), mutta sitä joudun todellakin puntaroimaan perinpohjaisesti, mikäli sitä oikeasti alkaisin joskus harkitsemaan.
   Hieman lääkevastainen olen, eli en ihan herkästi lääkekuureille ala. Niitä kun ei ole alunperin ihmiseen tarkoitettu, ja kuten Hippokrateskin on todennut, oikeanlaisella ravinnolla voi parantaa kaikki sairaudet. En kuitenkaan ole mikään äärimmäistapaus, mutta yritän pitää lääkkeiden käytön minimissä. Järjen kanssa kuitenkin joskus on parempi ottaa lääkkeet, jotta saadaan nopea vaikutus esim tulehdukseen. Kurkuma kuitenkin säännöllisessä käytössä ehkäisemään tulehduksia.
   Silikoni-implanteista on kyllä kuullut kauhutarinoita, miten ne ovat rikkoutuneet ja vuotaneet elimistöön, mutta niitäkin lienee kehitetään kokoajan tällaisten tapausten välttämiseksi. Joidenkin elimistöt saattaa tosin alkaa hylkimään kehoon laitettavia vierasesineitä, eli yrittää korjata ne pois sieltä. Esim kuten lävistyksetkin saattaa kasvaa ulos. Siinä saattaisi tulla ongelmia, mutten ole plastiikkakirurgiaan niin hyvin perehtynyt, että tietäisin aiheesta sen enempää.
   Itse kuorin ihoa MSM-jauheella, kasvohajalla ja timanttihionnalla, joten siihen en käytä mitään keinotekoista kemikaalia. Enemmän niissäkin lienee ympäristöystävällisyys, sillä niissä käytettävät mekaaniset ”ainesosat” eivät välttämättä maadu koskaan.

   Kosmetologikoulussa sanottiin, että joskus synteettinen on jopa puhtaampaa kuin luonnollinen, koska steriili, mutta ehkä tämäkin on yksilöllistä, kelle mikäkin sopii. En ole mikään hippi, vaikka ravintotietoinen olenkin, eli en pidä niin tiukkaa linjaa ulkoisissa seikoissa, toisin kuin ravinitoon ja suolistoon liittyvissä asioissa 🙂 huh ,tulipa pitkä viesti! 😀

   Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *