VIIKKO BARCELONASSA

Tasan viikko sitten sunnuntaina lähdimme Joelin kanssa työreissulle kohti Barcelonaa. En ehtinyt ilmoittamaan, että olen lähdössä, eikä netti siellä oikein toiminut, joten nyt vasta kotiuduttuani pääsin blogin pariin. Tosi harmi juttu!

Lähdimme siis Euroopan isoimmille pelimessuille edustamaan Extreme Toysia. Kolmipäiväiset pitkät messupäivät sisälsivät myös luentoja sekä lukemattomia palavereja. Messujen lisäksi saimme vielä kolmeen eri paikkaan kutsut: Port Aventuran huvipuistoon, L’Aquariumiin sekä Tibidabon huvipuistoon. Pääsimme siis kutsuvieraina tutustumaan näihin upeisiin paikkoihin!

 

IAAPA EAS game expo barcelona 2016 Extreme Toys

Messufiilikset Fira Gran Viasta.

 

Port Aventura amusement barcelona

Port Aventuran huvipuisto, jossa on mm. Euroopan korkein vuoristorata. 

 

Aquarium barcelona shark swim with sharks

l'aquarium barcelona aquarium

L’aquarium Barcelona, jossa mahdollisuus uida OIKEIDEN haiden kanssa 300€:lla! 😉 

 

tidibado barcelona

tibidabo huvipuisto kirkko barcelona espanja

Tibidabon huvipuisto ja siellä sijaitseva Temple of the Sacred Heart -kirkko, jossa näköalatorni jopa 575 metrin korkeudessa. Koko huvipuistokin sijaitsi korkealla Tibidabo -vuoren huipulla! 

 

Ihan mieletön viikko takana, näki niin paljon asioita, joita ei ominpäin olisi mennyt katsomaan. Suosittelen ehdottomasti käymään noissa paikoissa, mikäli Barcelonassa tai lähistöllä liikutte!

Jos pitäisi kuitenkin valita vain yksi lempipaikka, se olisi noista ehdottomasti Port Aventura. Sinne oli Barcelonan keskustasta matkaa reilu 100 km, mutta junalla se taittui sutjakkaasti reilussa tunnissa. Normaalisti vielä huvipuiston yhteydessä on avoinna vesipuisto, mutta nyt se oli lopettanut jo kesäkautensa. Sinne haluan vielä joskus ehdottomasti mennä!

 

Lisäilen Instagramiin reissulta vielä hauskoja kuvia ja videoita, muistakaa seurailla mua siellä: tarukalenov

 

Ps. Lähden jo ensi yönä uudelle viikon työreissulle, mutta tällä kertaa Turkin Alanyaan. Tällä kertaa pyrin pitämään blogin ajantasalla, sekä snapchatin aktiivisena: divataru

 

Pusuja <3

 

 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *