TOTUUS MAC MEIKKIPOHJISTA

Paljon puhutut ja kehutut Macin meikit. Ovatko ne oikeasti niin hyviä, kuin niitä hehkutetaan?

 

Kävin ostamassa ensimmäistä kertaa kyseisen merkin meikkejä, ja ainoastaan siksi, koska halusin päästä itse testaamaan niitä. Niitä on niin paljon kehuttu, että mietitytti voiko esim. jokin meikkivoide olla niin super verrattuna muihin. Aloitin siis Macin meikkitestauksen meikkipohjista.

Olin juuri Turussa Hansun luona, ja sieltäkin kun löytyy Stockmann, jossa Macin meikkejä myydään – päätimme mennä kyselemään myyjältä meikeistä. Esitin vaatimukseni myyjälle meikkipohjasta ja hän valikoi tuotteista juuri minulle sopivan. Kerroin, että meikkivoiteen tulee olla mattapintainen, sillä inhoan, kun naama alkaa kiiltämään suoraan sanottuna paskan meikkivoiteen läpi. Vaikka minulla ei edes ole rasvoittuvaa ihoa, niin huonokin meikkivoide voi sen näköisen lookin aiheuttaa, hyi. Toiseksi sanoin, että meikkivoiteen pitää olla kestävä, sillä yleensä lähden aamulla treeneihin ja tulen sieltä vasta illalla kotiin, eikä minulle ole päivällä aikaa lisäillä meikkejä. Kolmas juttu, mitä toivoin, oli tasaisuus. Sillä edelleenkin sen paskan meikkivoiteen päälle, kun sipaisee aurinkopuuteria, se klimppiintyy naamaan yhdeksi ruskeaksi läntiksi, eikä se kovin nätiltä näytä.

Myyjä tiesi heti, mikä meikkivoide sopisi minulle: Mac Studio Fix Fluid ja sävyksi valikoimme yhdessä NW35. Halusin aavistuksen tummemman sävyn, kuin oma ihoni, mutta ei tietenkään niin paljoa, että jäisi mitään naamarajoja. Testasimme meikkivoidetta ja se tasottui ihanasti iholleni, kuin itsestään. Missään ei näkynyt rajoja, eikä meikkivoide ollut liian tunkkainen, vaikka se peittävä onkin.

Testattuani tuotetta tässä useampana päivänä, olen ollut vain iloisempi. Mattapinta pysyy ihollani koko päivän, eikä tarvitse stressata enää kiiltonaamasta. Tässä on kuva, jossa olen ollut koko päivän itse treenaamassa, sekä pitämässä asiakkaille treenejä:

 

Mac Studio Fix Fluid NW35

 

Sitten teitä ehkä kiinnostaa myös kyseisen tuotteen HINTA. Luulin, että meikkivoide olisi ollut kalliimpi, mutta se olikin vain 32€ ja siihen lisäksi ostin pumpun 10€:lla. Pumppu ei ole pakollinen, mutta sillä saa meikkivoiteen kätevästi ulos pullosta. Eikä sitä tarvitse ostaa, kuin kerran! 😉 Yhteishinta siis 42€. Ei mun mielestä ollenkaan paha, sillä olen maksanut niistä paskoistakin meikkivoiteista paljon enemmän…

 

Sitten vielä toiseen Mac -ostokseeni, eli peitevoiteeseen. Kerroin myyjälle, että olin kuullut jostakin peitevoiteesta, mikä on erityisesti silmille. Minua häiritsee ensinnäkin tummat silmänaluseni, sekä pienet silmärypyt, jotka ovat vasta nyt yhtäkkiä ilmestyneet?! Itkin Hansullekin, että miten 24-vuotiaalla voi olla silmärypyt. Ihan kauheaa. No, myyjä taas tiesi heti, mikä sopisi minulle: Pro Longwear Concealer Cache-Cernes ja sävynä NW25, sillä halusin siitä hiukan vaaleamman, kuin meikkivoiteeni.

Ei peitevoide kyllä mikään taikavoide ole, että eihän se niitä minun ryppyjäni poista täysin, mutta peittää kuitenkin hiukan. Aion kyllä niille rypyille tehdä jotakin nyt ihan lähiaikoina, sillä en voi sietää niitä yhtään. Onko jollakin btw kokemuksia? Olisin erittäin kiitollinen vinkeistä!

Mutta takaisin aiheeseen – peitevoiteeseen. Se ei ollut myöskään kallis, vain 22€. Siihen ei tarvitse ostaa pumppua, ja aine on riittoisaa, sillä sitä laitetaan niin vähän kerralla. Tummat silmänaluset se peittää täydellisesti, mutta edelleenkin – rypyt, niistä on päästävä eroon.

 

Eli siis. Ainakin Mac meikkipohjat ovat juuri niin hyviä, kuin niitä kehutaan. Nyt sen uskon, ja voin ehdottomasti suositella muillekin! Seuraavaksi otan varmaan projektiksi Mac huulipunat. Vai onko teillä ideoita, mitä voisin testata ja kirjoittaa sitten niistä?

xoxo

 

Facebooktwittermail

5 kommenttia “TOTUUS MAC MEIKKIPOHJISTA

  • Avatar
    26.8.2016 klo 18:23
    Kestolinkki

    Mun ihonhoitorutiineihin kuuluu ehdottomasti Lumenen hyaluronitiiviste (= Lumene bright now vitamin c hyaluronic essence). Kuten nimikin sen kertoo, se on tiivisteenä todella riittoisa tuote ja korkkina on tippapipetti eli koko kasvoille tarvitsee tiputtaa vain muutamia pisaroita. Helppo levittää kirkkaan ja melko nestemäisen koostumuksen ansiosta. Tuote heleyttää silminnähden välittömästi ja sitä voi käyttää aamuin sekä illoin (päivä-/yövoiteen alla). Lisäksi hyaluroni silottaa jo olemassa olevia ryppyjä ja ennaltaehkäisee uusien juonteiden syntymistä. Olen huomannut eron noiden juonteiden kohdalla, auttaa niihin todellakin!
    Suosittelen myös testaamaan saman sarjan yövoidetta, jolla myös on heleyttävä vaikutus ja sisältää c-vitamiinia. Lisäksi se on todella kevyt koostumukseltaan yövoiteeksi ja antaa matan lopputuloksen. Tuon ansiosta ei tarvitse mennä kasvot kiiltäen paksuista rasvoista johtuen nukkumaan!
    T. 23-v. taistelija silmäryppyjä vastaan

    Reply
    • Avatar
      27.8.2016 klo 11:39
      Kestolinkki

      Heei kiitoksia vinkeistä, ehkä pitää joskus testata! Nyt mulla on ollut testauksessa Murad rasvoja, vähän eri käyttötarkoitukseen ainakin se naamarasva, mutta silmänympärysvoide on ollut jees! Niistä laitankin pian postausta! Mut seuraavaksi nuo kokeiluun! 🙂

      Reply
  • Avatar
    26.8.2016 klo 21:14
    Kestolinkki

    Vois itsekin kokeilla kyseisiä meikkejä, mulla kans tummat silmänaluset ja niiden kanssa tuskailen kun niin vaikea löytää mitään tuotteita mikä ne peittäisi 🙂

    Reply
    • Avatar
      27.8.2016 klo 11:40
      Kestolinkki

      Joo, suosittelen ehdottomasti! Toi on niin superpeittävää! 🙂

      Reply
  • Avatar
    28.8.2016 klo 03:00
    Kestolinkki

    Itse en lähtis ostamaan macilta meikkejä koska tosiaan kyseinen merkki testaa eläimiin tuotteensa.

    Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *