NUORENTAVAT VOITEET

*Yhteistyössä Nordic Feel

 

Viime postauksessa päästiin aiheeseen meikit, joka johdatti aihetta jo vähän kasvoihin. Nyt jatketaan siitä. Mainitsin, että minua häiritsee tummat silmänaluseni sekä pienet rypyt silmissäni. Noin kuukausi takaperin oli muutama muukin asia, johon olin kiinnittänyt huomiota kasvoissani; väsyneet ja turvonneet silmät sekä kuivahko iho. Vertailin eri vaihtoehtoja kasvojenhoitotuotteista, ja lopulta päädyin testaamaan kolmea eri tuotetta Murad -sarjasta.

Voit tehdä Muradin oman kyselytestin TÄSTÄ löytääksesi juuri sinulle sopivat tuotteet laajasta valikoimasta. Skrollaa sivu alas asti, sieltä löydät testin.

Personalized Skin Consultation MURAD

 

 

Silmänympärysvoide eli Renewing Eye Cream TÄSTÄ -20% alennuksella, koodilla SCINCARE.

Murad Renewing Eye Cream

 

Tämä voide on poistanut inhottavan turvotuksen silmieni ympäriltä noin kuukaudessa, jes! Lisäksi olen huomannut pientä muutosta tummiin silmänalusiin, mutta tulos ei kuitenkaan ole vielä sellainen, kuin haluaisin. Toki voidetta on jäljellä vielä reilusti yli puolet, eli ehkä tuotteen loputtua huomaa tulokset paremmin. 😉

Voiteen pitäisi myös auttaa jo olemassa oleviin silmäryppyihin, mutta niihinkin odotan vielä parempia tuloksia. Pientä muutosta kuitenkin havaittavissa; rypyt eivät enää näy, kun olen meikittä normaalisti. Heti, kun laitan meikkiä, rypyt tulevat helpommin esiin, ja kun hymyilee paljon, niin silloin varsinkin ne näkyy. Mutta näissä asioissa olen todella kriittinen, ja odotan täydellisiä tuloksia. Tämä on ensimmäinen silmänympärysvoiteeni ikinä, olisi ehkä pitänyt ottaa käyttöön jo aiemmin!  Mutta voide kosteuttaa hyvin, ei jää sellaista kovaa ja kiristävää tunnetta silmiin.

 

 

Kasvovoide eli Hydro-Dynamic Ultimate Moisture TÄSTÄ myöskin -20% alennuksella, samalla koodilla.

Murad Hydro-Dynamic Ultimate Moisture

 

Tämä voide on uusi lempparini. Kun laitat tätä kasvoille, se ei pelkästään kosteuta ihoa sillä hetkellä, vaan tunnet kosteutuksen vielä monien tuntien päästä. Tässä huomaa todella ison eron verrattuna halpoihin rasvoihin. Lisäksi minulle ei ole tullut ainuttakaan näppylää tai finniä, toisin kuin niistä halpisrasvoista.

Voide myöskin vähentää ryppyjä ja juonteita, ja tässä olen huomannut myös eron. Minulla on hymyrypyt nenän ja suun välillä, jotka ovat selkeästi häiventyneet tässä noin kuukauden aikana. Voide on kyllä hyvän hintainen, mutta laadusta sitä mielellään maksaakin!

 

 

Huuliseerumi eli Rapid Collagen Infusion for Lips TÄSTÄ myöskin -20% alennuksella, samalla koodilla.

Murad Rapid Collagen Infusion For Lips

 

Huulten pullistaja, ihanaa! Vaikka tämä seerumi on siis huulten ryppyvoide, se tuo myös täyteläisyyttä huuliin kollageenin ansiosta. Se siloittaa huulet, ja kostetuttaa ne huulirasvan lailla. Ihan must tuote jokaiselle naiselliselle naiselle tai tytölle. Eikä hintakaan ole paha!

Olen käyttänyt seerumia ehkä pari – muutaman kertaa viikossa, ja Joel on monta kertaa kysynyt olenko taas käynyt laittamassa huuliani. Naureskelen vain, että kumpa olisinkin, hah!

 

Toivottavasti näistä oli apuja! Palataan taas <3

xoxo

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *