Uskallatko sinä tavoitella haaveitasi? Minä uskallan

Moi!

Viime postauksesta onkin vierähtänyt pieni tovi. Niin paljon postattavaa tällä hetkellä, mutta en tiedä mistä aloittaisin. No ensinäkin oon niin fiiliksissä, koska yksi mun haaveista toteutui ja mä olen mukana Pitsimissi 2016 kilpailussa! Ihan parasta!

Kilpailu siis käydään Rauman Pitsiviikoilla ja finaali on 28.7. Nettiin on auennut äänestys ja pyydänkin taas teitä rakkaita lukijoita käymään äänestämässä. Kilpailen numerolla 10. Tästä pääset äänestämään! Muistakaa, että voitte äänestää joka päivä aina kerran. Yritin hakea tähän ihanaan kilpailuun mukaan jo viime vuonna, vaikka ikäraja oli 18 (olin siis vielä 17) Toivoin, että tarpeeksi hyvän hakemuksen avulla pääsisin alaikäisenä mukaan… No säännöthän ovat sääntöjä eli alaikäisiä ei otettu mukaan, mutta minua kannustettiin hakemaan seuraavana vuonna mukaan ja tässä sitä nyt ollaan! JEE!

image

 

Asiasta seuraavaan. Minulla ja Nikolla oli juuri samaan aikaan vapaapäivät ja yritinkin keksiä mahdollisimman paljon tekemistä meille. Torstaina lähdimme särkänniemeen, enkä edes muista milloin viimeksi olisin käynyt huvipuistossa. (Varmaankin yli 3vuotta sitten…) Samalla reissulla käväsimme myös Pyynikin munkkikahvilassa. Seuraavana aamuna lähdin virkeänä vadelman poimintaan ja illalla vietin vielä aikaa kahden lemppari tytön kanssa. ❤️

image

image

image

image

image

-Nuppu

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *