Voimaa ruoasta

Olin pari viikkoa sitten Rosannan kanssa someworksin järjestämässä voimaruoka illassa. Voimaruoan tuotteet ovat olleet mulle ennestään jo tuttuja ja esimerkiksi kookosöljyä tulee käytettyä melkein päivittäin. Tämä oli jo toinen voimaruoan ilta jossa olen ollut mukana. Molmempina kertoina ollaan päästy itse testaamaan eri tuotteita ja reseptejä. Illoissa ollaan valmistettu mm. smoothieita, pehmistä ja browniesejä.

Olen aikaisemminkin maininnut, että mulla ei tule ihan hirvesti tehtyä superfood ruokia ja leivonnaisia. Suurin syy on se, että pelkästään jo niiden ohjeet tuntuu niin monimutkaisilta. Sen takia mun mielestä on ollu tosi kiva päästä tekemään noita leivonnaisia ja huomata miten yksinkertaisia ne todellisuudessa ovat.

Viimeksi me tehtiin Rosannan kanssa wholefood palloja, joita innostuin kokeilemaan vielä seuraavana päiväkin kotona. Reseptiin tarvitsee ainoastaan neljää ainesosaa ja ohjeella saa helposti tehtyä monia eri versioita  vaihtamalla wholefood jauheen makua.

IMG_9142

 

 

IMG_9145

Suklaa Wholefood pallot

  • 1 annos (50g) 360 wholefood jauhetta (suklaa)
  • 0,5 dl kookosöljyä
  • 2rkl koivusokeria
  • ripaus himalajansuolaa
  • päälle kookoshiutaleita ja pähkinärouhetta

Sekoita kaikki aineet keskenään ja pyörittele palloiksi. Massa saa olla löysää, mutta siitä pitää pystyä pyörittelemään palloja. Lisää tarvittaessa jauheen määrää. Koristele pallot esimerkiksi kookoshiutaleilla tai pähkinärouheella. Laita valmiit pallot jääkaappiin hetkeksi kovettumaan. Halutessasi voit myös lisätä taikinan joukkoon pähkinää, mulperi- tai gojimarjoja.

Facebooktwittermail

3 kommenttia “Voimaa ruoasta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *