Tavoitteet todeksi

Ihanaa tiistaita! Minun tiistai on ollut täynnä auringonpaistetta hyvin nukutun yön jälkeen, enkä ole antanut minkään lannistaa hyvää fiilistäni. Illan suunnitelmat meni mönkään, mutta äkkiäkös minä siihen uutta tekemistä keksin. Sattuipa nimittäin olemaan tilaa tankotunnilla, joten sinne siis! 🙂

Aamulla nautin aamusmoothieni pienellä mixauksella. Perus ohjeenihan oli:

avocado
hedelmä (käytin tänään päärynää)
babypinaattia
lehtikaalia
mustikoita
herajauhetta (HUOM! Vaihdoin vaniljan maustamattomaan, koska Freetox ei salli makeutusaineita)
mantelimaitoa

Tänään lisäsin sekaan ananasrenkaan ja mangokuutioita. Pidän kylläkin enemmän vakiosetistäni.

Hengailin kotona lauleskellen Spotify-listani mukana (tämän aamun repeat listalla pyöri:
Poets of the Fall – psychosis,
Fall out boy feat. Demi Lovanto – Irresistible,
Kilpi – Rakkaus vapauttaa,
Tyrävyö – Uskoin niin,
3 Years hollow – Chemical ride,
Outtrigger – Echo,
Muse – Supermassive Black hole,
Disturbed – Stricken,
Blind Channel – Don’t,
Poets of the Fall – Choice millionaire,
Nirvana – Smells like teen spirit ja
Vybz Kartel – Unstoppable),
ja päivitin kirjanpitojuttujani. Tykkään pitää kirjaa asioista ja laskeskella juttuja, joten kirjanpito on minusta mukavaa!

Puolen päivän jälkeen päivitin hieman juttua alkaneesta Freetox-projektistani Snapchattiin (viivibck), sitten vetäisin ohuen ulkoilutakin niskaan ja lähdin ulos. Vähän jännitin, onko kyseinen varustus liian kepeä, mutta se olikin oikein passeli lämpimään, aurinkoiseen kevätpäivään! <3 Päinvastoin, kun kävelin tapani mukaisesti rivakkaa tahtia, minulle tuli hiki! VITSIT MÄ OON NIIN ONNELLINEN NÄISTÄ KELEISTÄ!

image
Housut David Sportswear 💗

Minne hiihtelin?

Minulla oli treffit Personal Trainer Ville Erolan kanssa Töölö Gymillä. Käytiin vähän läpi mun lähtötilannetta ja taustaa, sekä tavoitteita, joiden pohjalta alamme katsomaan minulle sopivaa treeniohjelmaa ja ruokavaliota. Freetox ei varsinaisesti muuta mitään ruokavaliossani, sillä olen valmiiksi maidoton ja viljaton, mutta pikku juttuja siellä kuitenkin on otettava huomioon, jotta keho pääsee eroon myrkyistä. Nämä eivät varmasti rajoita Villeä ruokavaliosuunnitelman laatimisessa, toisin kuin omat PCOS:n asettamat rajoitteeni (lue: VHH ruokavalio). Treeniohjelmassa otamme huomioon vahvasti tankoharrastukseni, joka onkin suurin motivaattorini salitreeneissä! Alias syys siihen, miksi salilla tahdon käydä.

image

Kävelin säästä nauttien kaupan kautta kotiin, ja aloin tehdä PUHDASTA ruokaa. Ihanaa, kun minulla on jälleen keittiö, jotta voin tarkalleen määritellä, mitä syön. Omppuhotellissa asuessani söin paljon lihatiskeiltä, jolloin kasvikset olivat yleensä liian makeita (lisätty sokeria) ja lilluivat rasvassa. Kana oli marinoitua, tai muuten sisälsi jotain, mitä en halunnut syödä. Joutui väkisin syömään valmiita juttuja, kun huoneessani oli vain mikro. Sitäkään en halunnut käyttää periaatteesta, mikä on muuten kiellettyä myös Freetoxin aikana! Tällä hetkellä minulla ei mikroa olekaan.

image

Kotiin tultuani aloin valmistaa MARINOIMATONTA, PUHDASTA kanaa, ja huomasin, että helkkari… Eihän mulla ole mausteita? Nyt tarvitaan tosiaan sitä mielikuvitusta – JA PALJON! Pelkällä suolalla maustettu kana ei kovin montaa ateriaa minua tyydytä, vaan alkaa maistumaan puulta.

image

Äkkiä mieleeni juolahti heittää kanoille lusikallinen hunajaa, lisäksi pakastepinaattia ja sipulikuutioita.

image

Lopputulos oli OIKEASTI TODELLA HYVÄ!! Ihan sikahyvä! Suosittelen kokeilemaan!
Eli…

Maustamattomia kanan rintafileitä
Kalaharin suolaa
Pakastepinaattia (4 kuutiota)
Sipulikuutioita (1-2dl?)

Toimii!

Kaupasta tarttui mukaan ensimmäistä kertaa elämässäni myös vuohenjuustoa. En ole ikinä syönyt, maistanut kylläkin. Ostanut en koskaan! Ostin sitä inspiroituneena Freetoxin suositeltujen ruokien listasta, jossa vuohenjuusto oli sallittuna ainoana maitotuotteista. Eikä mitään lightia, vaan sitä ihan itseään!
Enhän minä tiedä, pitäisikö se kypsentää vai ei, mutta pyöräytin molemmat puolet pannulla kanojen maussa, nostettuani kanat pois pannulta. AVOT!

image

Kasvikseni eivät ehtineet matkaan, kun nälkä oli jo suuri, mutta annoin niiden kypsyä hiljalleen tilkassa vettä ja kookosöljyä. Pääsevät mukaan seuraavalla aterialla!

image

Jälkkäriksi nappasin kourallisen tummia viinirypäleitä!
Kiitos NAM.

PS. Juttua eilen alkaneesta freetox-projektista snapchatissa: viivibck

 

Facebooktwittermail
Viivi

Viivi

www.viiviback.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *