Jopas sattui! Vai oliko se sittenkään sattumaa?

Tämä teksti tulee taas niin flow’lla, että yrittäkää pysyä perässä!

Minulle on sattunut viimeaikoina kummallisia juttuja. En tiedä, voisinko jopa sanoa yliluonnollisia?
Anyway, asioita, joista olen NIIN innoissani, vaikkakin hieman hämillään aina hetkellisesti.

Olen koko kevään treenannut ajatuksiani, ja vahvistanut uskoani siitä, että KAIKKI tapahtuu syystä! Siis IHAN kaikki! Kaikella on tarkoitus, vaikket sitä ihan heti tajuaisikaan.

Olen ihminen, joka elää erittäin vahvasti intuition voimalla. Vaikka järkeilisin asian kuinka hyvin itselleni, ja vaihtoehto saattaisi näyttää siltä oikealta myös muiden silmissä, minun on silti valittava viimekädessä se oma polku, johon intuitioni yrittää minua viedä. Riskejä? Muun muassa. En vain pysty jäämään paikoilleni silloin, kun joku voima vie minua eteenpäin.

Tällaista kamppailua olen käynyt kevään mittaan järjen ja sydämen välillä. Hypännyt varovaisesti intuition ja sydämen vietäväksi ja miettinyt, olenko ihan ääliö. Alan kuitenkin hahmottaa koko kuvan. Alan nähdä sen, mikä siinä oli tarkoitus. Miksi kaikki tapahtui.

Se siitä, mennään eteenpäin.
Elämääni astui tänä keväänä kaksi viisasta naista, joista tunnen kuin oltaisiin tunnettu aina. Miksi? Koska he ovat jollain tapaa sielunsiskojani. Toinen näistä, Nanna Valli, sanoi minulle tässä taannoin: ”Se, mitä me eniten vastustetaan, tuodaan meidän eteen jossakin vaiheessa.” Muun muassa tämä minulle tapahtui, kun olin yrittänyt hallita sitä kaikkea, mikä tähän saattaisi johtaa, välttääkseni sen tapahtumasta. Tälläkin oli tarkoitus. Nyt, kun sitä oikein viimeisenpäälle hierottiin mun naamaan, jouduin opettelemaan sopeutumista. Asia, mistä en tykkää, mutta opin hölläämään sen suhteen.
Olen myös tajunnut, että osallistumiseni Miss Helsinki 2015-kilpailuun, sisälsi AINAKIN kolme tarkoitusta. Kolmannen asian tajusin vasta tänä keväänä. Tutustuin kilpailun kautta yhteen kisan sponsoreista, Saija K Styling, jonka kautta bongasin tänä keväänä freetoxin ja sitä kautta olen tutustunut näihin mainitsemiini sielunsiskoihin, Nannaan ja Susannaan <3
Ensimmäisen tajusin jo kilpailun aikana. Kirjoitin PCOS oireyhtymästä blogissani, ja iltalehti (tai iltasanomat?) jakoi juttuni. Tämän avulla kirjoitus saavutti lukuisia saman asian kanssa kamppailevia ihmisiä, jotka saivat avun kirjoituksestani. Saan edelleen kiitosviestejä siitä, että kirjoitin aiheesta ja jaoin oman kokemukseni. Toisen asian tajusin finaalin jälkeen. Olin saanut elinikäisen ystävän, joka myös on samanhenkinen kuin minä; sielunsiskoni Maikki <3 Parasta, mitä kilpailusta sain!

Ajatusten hallitseminen, eli uskominen siihen, että kaikella on tarkoitus ja pitämällä ajatukset positiivisina, ovat myös avannut silmäni näille ”yliluonnollisille” jutuille. Olen aina kokenut, että olemalla negatiivinen, mikään ei onnistu ja taas pysymällä positiivisena ja jakamalla sitä ympärilleen, hyviä asioita tapahtuu. En kuitenkaan ole sen kummemmin miettinyt, miten se on mahdollista, että näin tapahtuu. Olen ajatellut, että se on joku karman laki, johon en myöskään ole sen kummemmin perehtynyt. Tiedostan kuitenkin, etten halua tehdä mitään sellaista, mitä en haluaisi palaavan itselleni.

image

Seuraavaksi enemmän HC juttua.
Olen tässä viimeaikoina laittanut merkille, että katson kelloa AINA klo 11:11. Sitten perjantaina, kun olin tulossa keikalta kotiin, luin erään jutun, jossa kerrottiin viesteistä. Ne ohjaa meitä katsomaan esimerkiksi numeroita ympärillämme. Siellä oli selitetty tuo 111 merkitys, mistä viestitään mm. kellon numeroilla, klo 11:11. Viestin merkitys kuului näin:
”Tarkkaile huolellisesti ajatuksiasi, varmista että ajattelet vain sitä mitä haluat, et sitä, mitä et halua. Tämä sarja on merkki siitä, että mahdollisuus on avautumassa ja ajatuksesi toteutuvat ennätysvauhtia. 111 on kuin salamavalon kirkas välähdys. Se tarkoittaa, että maailmankaikkeus on juuri ottanut kuvan ajatuksistasi ja alkaa toteuttaa niitä. Oletko tyytyväinen ajatuksiisi jotka maailmankaikkeus on napannut? Jos et ole, korjaa ajatuksiasi (pyydä enkeleiltäsi apua jos sinulla on vaikeuksia ajatuksiesi valvonnassa tai ohjauksessa).”
Luettuani jutun, mietin, että jopas sattui, kun olen tietoisesti käännellyt ajatuksiani positiivisempaan ja nähnyt ykkösiä. Enkä ole edes tiennyt moisesta tulkinnasta.
Seuraavana aamuna manailin keliä ja jo ennakkoon harmittelin sitä, miten tulen jäätymään illan ulkokeikalla. Minulla ei ollut hajuakaan, paljonko kello oli, mutta vilkaistuani, se näytti jälleen 11:11. Tuijotin kelloa jonkin aikaa. 11:11. Mietin edellisenä iltana lukemaani ykkösten merkitystä ja pakotin itseni ajattelemaan, että keikalla tulee olemaan hauskaa, ja että tulen pärjäämään kyllä. Samalla taivas repesi ja aurinko alkoi paistaa. Tuijotin itseäni peilistä hetken, ja ajattelin, että minusta on varmaan tulossa hullu? BTW, näin on käynyt aikaisemminkin, että aurinko alkaa paistaa samalla sekunnilla kääntäessäni ajatukset negatiivisesta positiiviseen.

Perjantaina olin keikalla Jyväskylässä. En yleensä koskaan ole sielläpäin keikoilla, lukuunottamatta Neste Ralleja. Olin City Marketissa promoamassa urheilujuomia, kun eräs naishenkilö saapui lastensa kanssa viereiselle hyllylle katsomaan raakasuklaita. Suosittelin hänelle muutamia raakasuklaita, vaikka olinkin promoamassa urheilujuomaa. Hän mainitsi jotain sokerista, ja iloitsin siitä, että hän on tietoinen siihen liittyvistä asioista ja sokerin haitoista (etenkin, kun hänellä oli pieniä lapsia). Luin nopeasti, että hän on kiinnostunut ravintoasioista, kuten minäkin. Siinä aloin sitten juttelemaan hänelle freetoksista ja kysyin, josko hän tahtoisi minun lisäävän hänet keskusteluryhmään. Nyt myöhemmin hän kiitteli minua, sillä oli löytänyt sieltä ratkaisuja ongelmiinsa! Sanoin, että tällaiset asiat tapahtuu tarkoituksella. Sillä oli tarkoitus, että kohtaamme. Hän uskoi samaan, ja kertoi vielä kaiken lisäksi, ettei yleensä KOSKAAN edes käy ko. kaupassa, vaan viereisessä Prismassa. Silti nyt, kun tulin Helsingistä Jyväskylään keikalle, hän tuli juuri sinne.
Samantapainen juttu on sattunut minulle ennenkin, ollessani keikalla Hyvinkäällä. Vanhempi pariskunta tuli luokseni ja alkoi hehkuttaa, miten valoisa ihminen olen, ja ettei tällaisia näe usein. Siinä sitten juttelimme pitkän tovin, ja sain keskustelusta TODELLA paljon! Pariskunta itse sanoi silloin, että tällä oli tarkoitus, että he tulivat ja löysivät minut. En ala avaamaan sitä keskustelua sen enempää, mutta olen miettinyt sitä paljon.

Nyt, kun alan ajattelemaan, niin näitä asioita on tapahtunut minulle TODELLA paljon elämäni aikana!

Summasummarum, pidä silmäsi auki.
Maailma on ihmeellinen paikka <3

Facebooktwittermail
Viivi

Viivi

www.viiviback.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *