Äkkilähtö äitienpäiville!

Mikä lepopäivä?

Suunnittelin lepääväni koko sunnuntain, kun kerrankin minulla oli päivä ilman minkäänlaisia suunnitelmia ja olo on ollut koko loppuviikon puolikuntoinen. Eilenillalla kuitenkin keikalta tullessani päätin käyttää tämänkin päivän hyödyksi ja sovin töitä koko sunnuntaiksi Leppävirralla. Hyppäsin bussiin ja lähdin yötävasten Savoon.

Aamulla kello soi ja koko päivä on ollut aikataulutettu iltamyöhään asti. Väliin varasin äitienpäivän kunniaksi parituntisen mummolareissulle, jossa onnittelin myös äidin samalla kertaa. Ihanaa, kun mummo tietää mitä syön – ja mitä en syö, niin mummolaähkyily ei aiheuta morkkiksia 🙂 Tarjolla on poikkeuksetta mun lempparia; lohta! Toki juhlapöydässä joutuu aina vesi kielellä kieltäytymään rakkaimmasta herkusta maan päällä: TÄYTEKAKKU ❤️

Olenkin joskus avautunut siitä, miten voisin syödä täytekakkua maailman tappiin asti. Onneksi on olemassa mansikat, joihin olen vähintään yhtä hulluna! Tottahan toki, mummolla oli viimekesän mansikoita minulle sulatettuna <3 Lifesaver!

Olo alkaa muuten olla suht ok, joten turhaan olisin lepäillytkään 🙂 Toivon todella, että olen tiistaina täydessä iskussa, kun aloitamme treenit Personal trainerin kanssa.

image

PS. Herään aina aamuisin niin aikaisin, että ehdin joka aamu vähän ”hönöttää” ja hoitaa puhelin/sähköpostiasioita aamupalan jälkeen. Tänäaamuna virtaa riitti sen verran, että sähköpostit hoidettuani vedin vielä pienen kotijumpan:

90 asteen kyykkyjä, selkä tankoa vasten 4 x 25
punnerruksia 3 x 10
leuanveto kuminauhaa apuna käyttäen
venyttelyä n. 10 min

Facebooktwittermail
Viivi

Viivi

www.viiviback.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *