Täydelliset hiukset

Tällä viikolla katselin jälleen itseäni peilistä, ja tarkastelin hiuksiani. Huomasin juurikasvun. Samalla sekunnilla muistin, että lähdemme Joelin kanssa sunnuntaina (TÄNÄÄN!) työmatkalle Dubaihin, joten iski jo paniikki, ehtisinkö lainkaan kampaajalle ennen reissua. Äkkiä viestiä siis kampaajalleni, ja HUH, hän tuli laittamaan tukkaani, vaikka olikin hiukan toipilaana ! Hän on ihana <3

 

Töölön kattojen yllä

Kamera mukaan, ja menox !

Kahvi Hairstudio Inno

Käyn Hairstudio Innossa, joka sijaitsee aivan Jätkäsaaren ytimessä. Keskustasta pääsee suoraan oven eteen ratikoilla 9 ja 6T. Myös Töölön suunnalta pääsee 8 ratikalla, mutta siitä on pieni kävelymatka.

Tällä kertaa tehtiin mulle aika pikainen käsittely, sillä mulla oli kiireinen aikataulu, ja kuten jo mainitsin, mun kampaaja – Zahra oli hiukan toipilas.

Värjättiin ihan ekaksi tyvikasvu. Sitten sain hetken aikaa odotella, ja räpsiä selfieitä !

Wella-värit Hairstudio Inno

Pesun yhteydessä laitettiin sävyte, joka syvensi mulle jo aiemmin tehtyä Balayagea. Se on siis värjäystekniikka, jossa luodaan todella luonnollisia raitoja. Ja kun viimeksi siis vaalennettiin, niin tehtiin mulle myös ihana, hellävarainen Olaplex-käsittely. Jos joku ei siis tiedä, niin Olaplex estää hiuksen rakennetta vahingoittumasta, ja korjaa aiemmin syntynyttä vauriota. Aikamoista super-teho ainetta ! Ps. Zahran käsittelyssä saa maailman ihanimman päähieronnan !  

Balayage Hairstudio Inno

Täydellinen lopputulos – tykkään näistä niin paljon ! Mulla on niin kauan ollut pelkkä tasapaksu tummanruskea / musta, että olikin jo aika saada vaihtelua. Zahran kanssa synkkas heti alusta asti, ei mun melkein edes tarvinnut sanoa mitä haluan, kun värit oli jo sekoitettu ! Ihanaa, kun voin luottaa 100%, eikä todellakaan tarvii pelätä, että lähtis itkien kampaajalta. Niinkin voi nimittäin joskus käydä, nimimerkillä itkupilli.

Wella SP System Professional

Käytettiin tosiaan Wellan tuotteita ja värejä, ne on tosi laadukkaita, ja sopii just tälläisiin luonnollisiin lookkeihin. Ja nää System Professional -sarjan Luxe Oil shampoo ja hoitoaine lähtikin kotiin mukaan ! Ne kosteuttaa erinomaisesti, rakennepaikkaa ja on väriä suojaavia.

Sain myös aivan ihanan pikku lahjapussukan mukaan, super paljon kiitos siitä Hairstudio Inno !

Myös te ihanat lukijat voitte saada tuon yllätyslahjapussukan SEKÄ kaikista Väri+leikkaus -paketeista -20% koodilla TaruKalenov. (Koodin voi mainita puhelimitse / laittaa nettiajanvarauksen lisätietoihin / ilmoittaa paikan päällä) Voimassa 30.6.2016 asti.

 

Yhteistyössä:

Hairstudio Inno, Tyynenmerenkatu 5, HELSINKI
Puh: 020790220
www.hairstudioinno.fi
Facebook
Instagram

Aukioloajat: Ma-Pe klo 09.00-19.00 / La klo 10.00-15.00
Ajanvaraukset: Puhelimitse / Nettisivujen kautta 24/7 / Facebook-sivujen kautta 24/7

 

 

 

Facebooktwittermail

Yksi kommentti “Täydelliset hiukset

  • Avatar
    18.4.2016 klo 13:46
    Kestolinkki

    Itselleni on luvattu tehdä hiusten muokkaus viiruvärjäyksellä tai mikä se liekään siten, että jos hiukseni laitettaisiin ruskeahkoiksi ja jotain lisäsävyä naisten iloksi mukaan, ja jos tukka olisi päälaelta n. 3-4 cm, niin sivulta ja takaa se leikattaisiin aivan siiliksi. Hinta olisi Jyväskylässä ja Huittisissa aika saman suuntainen eli vähän alle 100 euroa. Tämä tulisi 50-vuotisluokkakokoukseen. Valitettavasti minä kun olen ollut viimeisten luokkakokousten v. 2014 ja 2015 pääjärjestäjä Huittislaisissa ravintoloissa (terassi alkuun, sitten kabinetti päätilaisuuteen ja skruudiksen merkeissä, jatkot naissilittelyineen, naispaijauksineen, tanssimisineen, välienselvittelyineen ja tappeluineen yökerhossa), nyt ei välttämättä ole kunnon mahkuja, koska olen saanut pariin paikkaan porttikiellot. Lisäksi menin vahingossa parturiin ja laitoin 0.8 mm siilin pari viikkoa sitten.

    Muuten: tuossa yhdessä kuvassa näen ensimmäistä kertaa selfiessä silmäsi ja silmiesi värin. Ja on sinulla niiiiiin ihana kaunis katse siinä, että voi että vaan voi sanoa ja huokaista. Ja voi hyvänen aika, kun siinä toisessa kuvassa sinulla on aurinkolasit päälaella ja kamera kädessä. Kuinka monta kuvaa onkaan pitänyt ottaa, että noin hienoja kuvia on saatu aikaiseksi? Lisäksi on kuva käsitellyistä hiuksistasi, jotka laskeutuvat selällesi. 1990-luvulla Hollywood-elokuvissa ja TV-mainoksissa tuollaisen hiuskuvan tietokonemanipulointi olisi maksanut muutama miljoonaa dollaria per minuutti. Itse olen tieteellisellä tasolla tekoäly- ja signaalinkäsittelytutkija, ja koska lähipiiriini kuuluu taiteilijoita, olisi mielenkiintoista saada hiuskuviasi ja varsinkin videokuvaa käsiteltäviksi tietokoneella. Minuutin videopätkästä saisi kiinnostavan shown.

    Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *