Miss Helsinki 2017

Artikkelikuva: Henri Juvonen

 

Miss Helsinki 2017 haku on nyt käynnissä.

Eilen järjestettiin Kaivohuoneella osakilpailu, jota olin katsomassa Janna-Juulian kanssa. Janna oli kanssani samana vuonna Miss Helsingissä, eli siis olemme 2015 vuoden missikokelaat.

Tänä vuonna karsinnat ovat monivaiheiset sekä pidemmät, kuin meillä silloin oli. Huomaa, että taso on kasvanut, sillä monta eri vaihetta varmistaa sen, että vain ja ainoastaan parhaat mahdolliset tytöt tulee valittua. Tai ainakin luulen sen menevän näin. Ja hakijoitakin on varmasti enemmän nykyään.

 

Eilen tuli haikea olo katsella tyttöjä esiintymässä lavalla. Muistelimme Jannan kanssa meidän kiertuetta lämmöllä. Samaan aikaan tuntui, että vastahan olimme meidän finaalissa, mutta samaan aikaan tuntui, kuin siitä olisi jo ikuisuus. Ristiriitaista. Leikittelimme myös ajatuksella, miltä tuntuisi kokea se kaikki uudestaan!

 

Eilen viisi tyttöä selvitti tiensä jatkoon, mutta ei suinkaan vielä suoraan finaalipaikoille. Syyskuussa käydään vielä semifinaali, johon nyt kesän aikana kerätään osakilpailuista parhaat tytöt. Tässä jatkoon päässet eiliseltä:

 

Miss helsinki 2017 osakilpailu jatkoonmenneet tytöt kaivohuone

 

Itse kävin kahdessa eri semifinaalissa! Ensimmäinen oli juurikin myös Kaivohuoneella. Sieltä en valitettavasti päässyt edes jatkoon, mutta pääsin yrittämään onneani uudestaan Tigerissa järjestettyihin semifinaaleihin. Ne menivät huomattavasti paremmin, sillä voitin ne kokonaan! Siitä alkoi tieni kohti Miss Helsinki -finaalia.

 

Haluaisin näin ”vanhana missinä” antaa neuvon teille, jotka olette hakemassa / suunnitelleet hakevanne kilpailuun / menossa jo semifinaaleihin.

Kun esiinnytte lavalla:

Rentoutukaa! Hengittäkää! Jännityksen näki eilen ainakin yleisöön asti.

Katsokaa yleisöön, älkää maahan!

Heittäytykää! Mitään vakavaa ei tapahdu, vaikka vähän leikittelisitte lavalla 😉

 

Miss Helsinki 2015 Taru Kalenov Henri Juvonen Apollo

 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *