LET’S TALK ABOUT S…

Pitkästä aikaa koneen äärellä. Olen tuntenut huonoa omatuntoa, kun en ole moneen päivään keskittynyt blogiin. Mutta NYT MÄ OLEN TÄÄLLÄ.

 

Viikonloppu meni töissä Purpflash -festareilla Kouvolassa. Eilen tultiin takaisin sieltä kotiin, mutta olin niin rättipoikki, etten jaksanut avata konetta. Heitin chicken wingsit ja bataatit uuniin, koska en jaksanut panostaa ruokaankaan. Sen jälkeen menin murun kanssa rentoutumaan porealtaaseen.

 

Keep calm and love your skin

 

Noniin. Let’s talk about SKIN. 😉

 

Olin tänään jälleen sokeroinnissa Image Hairissa, Forumin kauppakeskuksessa. Tällä kertaa minut sokeroi Tiia. Viime brassi + kainalot -sokeroinnista oli jo lähes 6 viikkoa, joten voitte kuvitella minkälainen pusikko minulle oli jo ehtinyt kasvaa. Okei, hyi. Anteeksi jos aiheutin jollekin traumat, mutta toisaalta nää on ihan luonnollisia asioita.. Myös mun kainalot olivat aika komiat. 😀

Tiia kehottikin minua tulemaan seuraavaksi 4 viikon jälkeen, koska silloin karva ei ole ensinnäkään niin pitkää, jolloin sokerointi ei satu niin paljon. Eikä karva ole silloin ehtinyt kasvaa niin syvälle, takaisin verenkiertoon.

Eli säännöllisesti kun käy 4-5 viikon välein sokeroinnissa, pikkuhiljaa oma karva alkaa ohenemaan, sekä karvankasvu vähenee huomattavasti tai parhaimmassa tapauksessa loppuu kokonaan. Seuraavaksi menen sitten tasan 4 viikon päästä, koska tietenkin haluan parhaan mahdolliset tuloksen.

 

Ensimmäinen brasialainen sokerointihan minua sattui. Kirjoitinkin siitä, ja voitte lukea kokemuksestani TÄSTÄ.

Nyt toinen kerta ei ollut mitään verrattuna ekaan kertaan! Siis muutenkin Tiia oli todella ripeä, ja koko toimenpide oli nopeammin ohi, kuin osasin odottaa. Suosittelen ehdottomasti Tiiaa kaikille, jotka pelkäävät sokerointia, tai haluavat muuten vain sen olevan nopeasti ohi!

 

Brasilialainen sokerointi 35€ Offerillan kautta TÄSTÄ !

 

 

 

Facebooktwittermail

Yksi kommentti “LET’S TALK ABOUT S…

  • Avatar
    22.6.2016 klo 17:09
    Kestolinkki

    Hyvä Taru! Sinä olet mahtava ihminen!

    Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *