Tre annorlunda men BRA filmer 

Jag har alltid så svårt att hitta filmer jag gillar, kan skratta till men samtidigt vara spännande och lite action så man blir nyfiken och bara måste fortsätta kolla! Nu har jag hittat tre stycken förvånansvärt grymma filmer som jag nog aldrig hade valt själv men som verkligen är värda att tipsa om! 

1. En blomma i Afrikas öken

Waris Dirie föddes i en nomadfamilj i Somalia. När hon var tolv år skulle hon giftas bort med en för henne okänd sextioårig man. Hon flydde då via Mogadishu till London där hon senare upptäcktes och inledde en karriär som toppmodell. Självbiografi, sann historia.



2. Burn after reading

Jäkla rolig film med både action och humor haha.. George Clooney är rolig som den lätt paranoida Harry som bygger på något hemligt i källaren. Sen är det så klart Brad Pitt som gör en roll som inte liknar något annat han gjort på film tidigare. Det handlar flera olika par, tre stycken arbetare på ett gym, en kvinna som börjar online dejta och vill ha betalt för sin operation för de missnöjda delarna på sin kropp, ett hemligt dokument som skapar drama, mord, kaos och äktenskapsbrott. All spionerar på varandra och är otrogna mot sin partner  till sist blir CIA inblandad och den ryska ambassaden och mer avslöjar jag inte 😂😂


3. Barney’s Version

Barney’s många liv är en ångestfylld, hjärtslitande historia om kärlek, svek och liv som släcks, tänds och släcks på nytt. Som man gör det verkligen ont att se hur Barney får chans på chans men alltid lyckas ta fel beslut. Till och med när han äntligen får träffa sitt livs stora kärlek ensam för första gången är han så inställd på att göra allting rätt att allt blir fel och mer än en gång. Barney blir misstänkt för mord på sin bästa vän. Han dricker alldeles för mycket whiskey och röker på tok för många Monte Cristos. Han är en total katastrof i sociala sammanhang och har ingen som helst koll på kvinnor med deras känslor och behov. 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *