Selluliitit kuuluu asiaan!

Moikka!

Nyt ollaan vähän eri asialla liikenteessä kuin viimeksi. Ei siis mitään synkistelyjä enää, haluun keskittyy täysin siihen mitä lukijat haluaa. Enkä mä jaksa jauhaa täällä mun yksityiselämästä kuitenkaan sen enempää, ymmärrätte varmaan.

Mä halusin tällä kertaa tehdä tälläisen paljon kysytyn postauksen. Moni on multa kysynyt, että miten pysyn hoikassa kunnossa, hekin haluaa. Miten syön, miten treenaan? Oon imarreltu että sitä on kysytty, mutta totuus on se, että kaikkien kropat tarvii eri juttuja saadakseen sellasen kropan kun haluaa. Täytyy myöntää, että mulla on yksinkertaisesti sellaset geenit että muhun ei tartu niin helposti (ainakaan vielä) ylimääräinen. Ja jos tarttuu ylimääräistä, kaikki menee tonne pyllyyn.

Nyt varmasti moni miettii, että sehän on vain hyvä että pylly kasvaa. No onhan se kiva kun on edes pyllyä kun ei ole sitten niitä tissejä. 😀 Mutta faktahan on se, että ei se pylly siitä paremmaksi mene vain syömällä vaan sitä pitää treenata. En nyt tarkoita sitä että käydään joka päivä salilla tekemässä kyykkyjä, että se pysyy hyvänä. Ei, vaan kaikilla on omat tapansa, jokaisella on erilainen kroppa, erilaiset geenit. Jotkut tarvii enemmän treeniä, jotkut vähemmän. Pelkkä treeni ei auta vaan syöminen on ihan super tärkeä osa ylipäätään kehonmuokkauksessa.

Mä itse tällä hetkellä myönnän, että salilla käyminen on nyt täysin jäänyt ja itse sen huomaa aika äkkiä jokaisessa jutussa. Ei vain ulkonäöllisesti, vaan ihan jokapäiväisissä jutuissa. Esimerkiksi mun energiataso on ihan eri levelillä. Oon super väsynyt, ruoka ei maistu samalla tavalla ja ihokin näyttää elottomalta. Ylipäätään jaksaminen ja yleinen hyvinvointi, täysin eri! No bullshit.

Kaikilla naisilla on selluliittia, se on fakta, mullakin on, trust me. En edes kuseta, vaan oon rehellinen. Normaali asia! Kaikki vartalot on erilaisia, se on siistii! Musta ois tylsää jos kaikilla ois täysin samanlainen se ns. ”Ideaali” kroppa. Mulle täysin sama ihminen minkä painonen, kokonen. Kunhan on sinut itsensä kanssa ja voi hyvin. Muistakaa et ihminen voi voida hyvin vaikka ei omistakaan victoria’s secretin mallien vartaloa! Elät vaan ittes takia kerran, tee siis niin kun sä itse koet, vaan miten muut kokee 😉

 

peace and love 😘

image

Facebooktwittermail

2 kommenttia “Selluliitit kuuluu asiaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *