Me ollaan ne part 2

Niin kun ehkä jotkut saattoivat huomatakin jo mun somesta, sain ihan uskomattoman mahdollisuuden! Sain nimittäin olla osana Cheekin feat Nikke Ankaran, Elastisen, Kuben, Pete Parkkosen ja JVG:n uudessa musavideossa ”Me ollaan ne Part 2”. Myös hyvät ystäväni Greta ja Jolana pääsivät jakamaan tän kokemuksen mun kanssa!

Oli ensinnäkin ihan mahtava fiilis kun kuulin pääseväni vielä näiden mun kahden kaverin kanssa sinne, sillä tietenkin oli ihan pirun jännittävää koko homma! Jännitys oli siis aika pinnalla pari päivää ennen näitä kuvauksia, mutta turhaan… Meillä oli meinaan ihan mahtava työporukka siellä koossa ja kaikki oli tosi ystävällisiä ja rennoin mielin! Jäi tosi hyvä fiilis koko hommasta ja oli mukava tehdä omaa duunia siellä kun jengi vaan tsemppas ihan hirveesti kaikkia. Paras tsemppari oli varmaan ohjaaja Viivi Huuska, jolla oli ihan kreisit ideat mut ihan sairaan luovia ajatuksia. Tältä mimmiltä ei kyllä mielikuvitusta puutu! Todella todella taitava ohjaaja ja myös ihana luonteinen tyyppi!

Tän musavideon ”teemana” oli siis tää punainen väri ja lateksi. Oli todella erilainen musavideo ja tulee olemaan. Tykkäsin kun tää teema oli mietitty tosi tarkkaan ja lavastukset ja kaikki tehtiin todella tarkkaan vaikka kyseessä olikin studiossa tehty musavideo.

Tää musavideo ilmestyy maaliskuun alussa ja oon niin innoissani tästä! Tästä tulee ihan sairaan makee, vitsi en meinaa pysyä pelihousuissani kun oon niin innoissani! Kiitos vielä koko työryhmälle ja Gretalle ja Jolanalle ja kaikille artisteille!

Toivon että tykkäätte siitä musavideosta! Jos haluutte kysyä multa jotain, laittakaa kommenttia tulemaan! Jos et haluu kysyä julkisesti, voit myös lisätä mut snäpissä ja vaikka kysyä siellä.

snapchat: sofiadao
instagram: zofiadao

PS. älkää välittäkö mun bitch naamasta kun mulla on näköjään kaikissa kuvissa tosi tyly ilme. Johtunee siitä, että teemana oli olla todella tyly katse, joten mä otin sen haltuun nähtävästi vähän liiankin hyvin… 😀

Nyt vähän fiilis kuvia niistä kuvauksista! Pahoittelut kuvien laadusta.

IMG_1994
IMG_1997IMG_1991IMG_1998IMG_1993IMG_1992

Ihanaa viikonloppua! <3

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *