Minne mun elämä vie?

Moikka kaikki! Miten teillä on lähtenyt kesä käyntiin?

Suuret pahoittelut siitä, että mulla on taas ollut tällänen hirvee some hiljaisuus. En ala osoittelemaan sormilla, että kenen vika se on, sillä noh, mun vikahan se tietysti on. Kaikkea aika hurjaa on sattunut. Siis kukaan ei ole kuollut tai mitään sellasta, mutta elämä on kyllä parissa kuukaudessa muuttunut aika hurjasti. En halua ihan kaikkea kertoa, sillä nää on aika henkilökohtaisia asioita mulle, mutta sanotaan nyt näin, että mulla oli muutto tossa melkeen 2 viikkoa sitten. Muutin mun ystävän luo nyt hetkellisesti ja katson sitten syksymmällä omia kämppiä täältä Helsingistä. Asutaan nyt kaverin kanssa töölössä, ihan huippu ihana sijainti ja kaikkea jee!

Elämä on kyllä hurja kun se voi muuttua saman tien. Ihmiset sen ympärillä muuttuu ja myös ihmiset vaihtuu. Tuntuu ettei itsekään pysy näissä muutoksissa mukana. Kyllä tää pieni elämänmuutos on pistänyt miettimään viime aikoina, et miten paljon sitä kaikkea arvostaa.

Nyt tän kaiken takia mulla on siis jäänyt treenaaminen, blogin kirjottaminen ja hyvä ruokavalio taakse. En siis aio todellakaan jättää niitä taakse, vaan aion kyllä aloittaa uudestaan hyvällä mielellä kunhan saan vaan kaikki asiat järjestykseen ja arjen rullaamaan! Toi muuttokin on vienyt ja tulee viemään superisti aikaa + vielä työt. Sit yksinkertasesti oon juhlinu, menny tuolla ympäri helsinkiä yössä, ollut vähän sellanen miettimiskausi, että mihin tää elämä nyt vie ja mitä mä oon. Sellasta tapahtuu jokaselle, elämä on! 😉  Täytyy siis miettii mikä on nyt kaikkein tärkeintä, eikä sitä et on pakko tehdä 600 asiaa samaan aikaan kaikki raudat tulessa. Välillä näinkin!

Mut innoissani odotan nyt mun ”uuden” elämän alkamista tuolla töölössä ja kun saan arjen viel kunnolla siellä rullaamaan niin alottelen treenausta vielä toivottavasti/mahdollisesti Rikun kanssa ja varmasti tänne saan myös siitä treenistäkin tekstiä vähän enemmän.

Uusia kivoja projektejakin on tulossa tuolta mallityön puolelta ja odottelen innoissani et saan postata teille näistä JEEEE!!! Ja uusia yhteistyö projekteja myös, joten kaikkee kivaa tulossa, lupaan! 🙂

Tää oli tällänen tosi tylsä postaus, mutta toivottavasti jaksatte odottaa seuraavaan postaukseen, mikä tulee olemaan vähän erilaisempi postaus! Tässä vielä muutama kuva meiän kämpästä joka on täynnä pahvilaatikoita haha. Yritetään miettiä kämppiksen kanssa mihin helvettiin laitetaan kaikki tavara… 😀

Öitä ihanat <3

IMG_0958

IMG_0959

IMG_0960

 

Facebooktwittermail

Yksi kommentti “Minne mun elämä vie?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *