Lemppari meikkijuttuja

Heippa kaikille!

Sain just tietää, että keväällä on tulossa Hiukset ja kauneus -tapahtuma Helsingissä ja siks ajattelin et teen jotain samaan teemaan sopivaa postausta tänään. Nää messut järjestettiin ennen vain kauneudenhoitoalan ammattilaisille, mut nyt myös kuluttajat pääsee nauttimaan näistä messuista! Mä oon niin IN, koska siellä on uusimpia meikki- ja hiustrendejä joita pääsee tutkimaan ja se ihanin juttu: pääsee shoppailemaan alehinnoin! Jos oot vähänkään kiinnostunut ehostuksesta ja ylipäätään kauneudesta niin tuu säkin paikan päälle! Tapahtuma järjestetään  maaliskuussa 4-5. Helsingin kaapelitehtaalla, joten toivottavasti nähdään siellä!

Täältä lisää tapahtumasta 🙂

Ja itse postaukseen: Tässä postauksessa kerron mun lemppari meikit ja mitä niiden kanssa teen ja miks tykkään niistä niin paljon, et käytän niitä melkein joka päivä! 🙂 Nää meikit on sellasia jotka sopii sunkin kukkaroon ihan varmasti.

Enjoy!

  1. Ehdottomasti tässä taloudessa käytetyin ja parhain meikki on tämä Hyena Empirelta saatu lahjaksi: Powder contour kit!  Tämän paletin matat puuterit saa näyttämään sun ihon ihan täydelliseltä! Tää on ollut super kovassa käytössä niin kun huomaatte. Oon saanut tän viime syksynä joten voitte miettii siitä miten riittävä tää paletti on!

IMG_1856

2. Toisena heti perään tulee tämä meikkivoide contour kit jota käytän ton yläpuolella olevan powder kitin alle jos vaikka meen ulos tai jos tarvii olla kuvissa. Käytän tätä ihan vaan buustina tolle puuterimaiselle contour kitille, että olis ns. vahvemmat contourit, näyttää livenä tosi vahvoilta mut kuvissa just täydelliseltä. Tää on huippu kiva buusti, mut ei tätä ihan arkena käytä.

IMG_1853

3. Kolmantena tulee Max Factorin todella tumma ja vähän kiiltävä aurinkopuuteri. Tällä myös buustaan etenkin posken varjostuksia ja tän kanssa saa vielä sen kimalteen kylkeen 😉

IMG_1855

4. Highlight on tärkee. Siinä käytän tätä luomiväriä, jolla saan tosi hohtavat poskipäät. Ja kyllä kuulit oikein. Käytän luomiväriä siinä. Mut tää on ihan paras väri/sävy kun haluut et sun kasvot loistaa kilometrin päähän 🙂

IMG_1850

Ihanaa viikkoa! 🙂

 

Facebooktwittermail

10 kommenttia “Lemppari meikkijuttuja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *