Itsevarmempana ja rohkeampana kohti uusia haasteita

Moi! Meiän missikiertue on nyt ohi ja finaali käytiin viime lauantaina Sokos Hotelli Ilveksessä. Tällä kertaa en sijoittunut ja tottakai harmittaa, mutta lohduttaudun sillä, että top 3:seen sijoittui ihan parhaat tytöt. Voittaja, ihana Liisa-Maria kyllä ansaitsi voittonsa ihan sata prosenttisesti. Niin aito, rohkea ja esimerkillinen tyttö! Perintöprinsessat Henna ja Karin taas molemmat niin kauniita sisäsesti ja ulkoisesti. Nyt on haikeat fiilikset kun kiertue on ohi, näitä tyttöjä tulee niin ikävä. Tiedän kuitenkin, että me tullaan näkemään ja sain ihania ystäviä.

MIsstmpfinal-76
Kuva: Mark Hobz, iltapuku: Zazabella
MIsstmpfinal-49
Kuva: Mark Hobz, bikinit: Change Lingerie

Nyt sitten täytyisi kääntää uusi sivu ja matkaa kohti uusia tuulia. Viikon päästä maanantaina mulla alkaakin työharjoittelu tutun ja turvallisen yrityksen laskutuspuolella. Harjoittelu kestää noin 5 kuukautta, jonka jälkeen olisi enää valmistuminen ja muutto edessä. On kyllä niin paljon kaikkea kivaa tapahtumassa tulevaisuudessa, että näin kärsimättömänä ihmisenä odottaminen on sietämätöntä! 😀 Hyviä asioita kuitenkin kannattaa aina odottaa.

_DSC3148
Kuva: Rasmus Luostarinen

En kadu ollenkaan kisaan osallistumista, mulla on nyt paljon itsevarmempi ja rohkeampi fiilis. Nyt uskallan lähteä toteuttamaan vielä suurempia unelmia. Saapi nähdä mitä seuraavaksi keksii! 😉 Kisa oli kuitenkin sen verran uuvuttava, että loppuvuoden aion huilia ja pitää taukoa kisoista. Kuvauksissa varmasti tulen silti käymään. Täällä blogissa tulen kertomaan suunnitelmistani ja pääsette seuraamaan mun matkaa kohti seuraavia kisoja. 🙂

MIsstmpfinal-90
Kuva: Mark Hobz

-Sanni 🙂

 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *