Niin ihana Teneriffa

(Kuvatulvavaroitus)

Noniiin!

Nyt on palauduttu Teneriffan lämmöstä ja kulunut viikko on mennyt ihan hujauksessa muuttoa ja kouluhommia tehdessä sekä töissä ollessa. Viikonloppuna toimme kämpälle kaikki suurimmat tavarat ja tänään olisi tarkoituksena tuoda vielä viimeiset vaatteet. Huhhuh, mun elämäni ensimmäinen muutto ja kyllä sitä tavaraa onkin kerääntynyt paljon 19 vuoden aikana. Kun nyt vaan saisi kaiken täällä kuntoon, niin pääsisi aloittamaan kunnolla arjen pyörittämisen. Ei tämä muuttaminen ole ihan niin yksinkertaista ja huoletonta mitä oon aina kuvitellut..

Meidän kämppää
Meidän kämppää

sdr

Meidän Teneriffan reissu meni todella hyvin, olimme ihanassa pienessä hotellissa Marola parkissa, joka sijaitsi Playa De Las Americassa. Sääkin suosi meitä enemmän kuin hyvin, aurinko paistoi tyhjältä taivaalta lähes joka päivä.

Siam Park
Siam Park

Kävimme matkallamme Siam Parkissa, joka on Euroopan suurin vesipuisto. Tänne olisi voinut mennä kahtenakin päivänä, vesiliukumäkiä oli paljon ja jonottamiseen meni suurimmaksi osaksi aikaa. Oli kyllä hauska päivä, vaikken kaikkiin mäkiin uskaltanutkaan mennä 😀 Lisäksi kävimme eläinpuistossa Jungle Parkissa. Oli ihan mielettömän hienoja papukaija-, merileijona- ja haukkanäytöksiä.

Jungle Park
Jungle Park

cof

Kaikista mahtavin kokemus oli mun mielestä kuitenkin sukellusveneretki. Ainutkertainen kokemus, sukellusvene oli suomalainen ja sukellus kesti 45 minuuttia (olisi mun puolesta voinut kestää kauemminkin). Kävimme lähes 30 metrin syvyydessä, oli todella siistiä nähdä merenpohjaa ja erilaisia kaloja, jotka uivat ihan ikkunan vierestä.

cof

Meren pohjaa
Meren pohjaa

cof

Voisin kyllä tulevaisuudessa lähteä uudestaan Teneriffalle. Oli onnistunut matka, mutta oli kyllä ihanaa tulla takaisin kotiinkin. Nyt pyöräytän tämän päivän kunnolla käyntiin, pitäisi käydä tämän päivän aikana Kelalla ja vaihtaa talvirenkaat, hoitaa muutto loppuun ja siivota sekä tehdä essee valmiiksi. Hommaa siis riittää..

Hyvää viikon alkua kaikille!

– R

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *