Miss Tampere 2017 -kilpailu

Moi!

Ajattelin tulla kirjoittelemaan näin jälkeenpäin meidän Miss Tampere 2017 -kiertueesta ja finaalista. Oon jo pari vuotta seurannut somen kautta Miss Tampere -kilpailua ja nyt koin, että oli mun hetki hakea mukaan. En päässyt itse semifinaaliin töiden takia, joten lähetin videon itsestäni ja pian tulikin jo viesti, että mut on valittu yhdeksi finalistiksi!!

Kuva: Iris Ojalammi

Meillä oli vajaan kolmen viikon pituinen kiertue, jonka aikana mm. Otimme bikinikuvat mediaa varten Sokos Hotel Ilveksessä, kävimme tutustumassa keväällä 2018 valmistuvaan Ratinan kauppakeskukseen sekä Kalevanharjun päiväkotiin ja pidimme muotinäytökset Koskikeskuksessa ja Ideaparkissa. Oli siis todella antoisa kiertue ja huippua, että meillä oli niin paljon kaikkia tapahtumia.

Mahtava juttu oli myös se, että kiertueen aikana oli käynnissä monia yleisönsuosikkiäänestyksiä, ja mut valittiin IS:n lukijoiden suosikiksi. Tämä oli mulle todella iso juttu ja antoi kyllä kunnon tsempin loppukilpailuun.

Kuva: Lauri Helkiö

Finaali pidettiin viime lauantaina Sokos Hotel Ilveksessä. Päivä alkoi jo aikaisin hiusten ja meikkien laitolla. Illalla meillä oli tuomariston haastattelu, jota jännitin kaikista eniten. Mun osalta haastattelu meni kuitenkin tosi hyvin, joten finaaliin pystyi keskittymään hyvillä mielin.

Kuva: Mark Hobson

Finaali oli aivan ihana, yleisö oli hyvin mukana ja omat tukijoukot olivat myös paikan päällä. Palkinnonjaon koittaessa en osannut yhtään sanoa, ketkä kuuluisivat top 3 -porukkaan. Kolmen viikon aikana kerkesi tutustumaan muihin tyttöihin tosi hyvin ja kaikilla on omat vahvuutensa. Kyse oli siis vain siitä, minkälaista kolmikkoa tuomaristo hakee. Tällä kertaa kävi hyvin, sillä mut valittiin Miss Tampere 2017 2. perintöprinsessaksi!! Tosi kiitollinen ja onnellinen olo edelleen. 😍 Miss Tampere 2017 on Marietta Veijalainen ja 1.pp on Anniina Halonen <3

Haluan vielä kerran kiittää kaikkia kisan järjestäjiä, yhteistyökumppaneita, muita finalisteja ja tukijoukkoja. Tämä oli unohtumaton kokemus ja yksi sellaisista, joita saa vanhana muistella.

Kuva: Mark Hobson

Tarttukaa niihin tilaisuuksiin, koska ne voi avata uusia ovia ja viedä teitä kohti unelmia. Mä hain tähän kilpailuun hakuajan viimeisenä iltana klo 22 ja näin jälkeenpäin voin sanoa, että onneksi hain.

Kuva: Mark Hobson

– R

Facebooktwittermail

Yksi kommentti “Miss Tampere 2017 -kilpailu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *