Motivaattoreiden kuningas

Oon monta kertaa pysähtynyt miettimään, miten paljon musiikki muhun vaikuttaa eri tilanteissa. Kuuntelen sanat aina todella tarkkaan ja muodostan biisistä päässäni oman kuvan, sellasen joka sopii mun elämään. Tän takia en monesti katso musikkivideoita, koska en halua, että tää mun muodostama kuva järkkyy. Mä oon tosi tunteellinen ihminen ja musiikki antaa maustetta myös tunne-elämään.

Treenin onnistumisen kannalta musiikilla on hurjan suuri merkitys. Siitä saa niin paljon voimaa ja buustia. Ei oo ihan sama mikä jytä siellä kajareissa tai kuulokkeissa raikaa. Hyvän musiikin avulla voi huonommankin treenin kääntää voitoksi eli musiikki todellakin on motivaattoreiden kuningas.

Musiikki on vaikuttanut mulla myös salin valintaan, koska aina ei tuu kuunneltua musaa omista kuulokkeista, niin sillon kuntosalin musatarjonnalla on tosi iso merkitys. Mä en saa treenistä läheskään niin paljon irti, jos taustalla raikaa älytön hevirokki tai iskelmä. Jos mä saan valita, niin niissä raikaa kunnon jumputus ja latinotytmit. Aika mainstreamea, mut eipä sillä väliä kunhan toimii itselle!

Vaihdoin hiljattain kotisalia ja treenaan nykyisin TöölöGymillä. Siellä, jos missä on puitteet kunnossa myös musiikin osalta. Monipuolisuus on kyllä TöölöGymin ehdoton vahvuus, suosittelen!

 

13672513_10206413324602920_593927390_n
Tässäpä teille vielä muutama humppa, jotka mun treeniluureissa rytisee:

Katy Perry – Dark Hosrse

Skrillex remix (feat. Sam Bruno) – Red Lips

Will Sparks – Ah Yeah So What

Timmy Trumpet – Freaks

Tujamo – Booty Bounce

 

Onko teillä jotain lemppari treenibiisejä, jotka vääntää sen beast moden välittömästi päälle? 🙂

 

Ihanaa viikkoa !

 

<3: PeppiJohanna

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *