Mökkeily onkin mahtavaa!

Heips!

 

Uudessa työpaikassa ovat hommat lähteneet hyvin käyntiin. Sunnuntaina on todennäköisesti viimeinen työpäiväni Tornikahvilassa ja huomena vietämmekin virkistyspäivää kahvilan työntekijöiden kesken. Eilen alkoi muutaman päivän vapaat ja suuntasimme Nikon kanssa kaksin minun perheeni mökille.

 

Mökkimme sijaitsee melko lähellä Hämeenlinnaa ja matka sinne kestää reilu 30min. Kävimme ruokakaupan kautta, nappasimme Pörrin mukaan ja nokka kohti mökkiä. Mökkimme on perinteinen mummonmökki ja se onkin kuulunut joskus minun äitini isovanhemmille.

Tältä mökillä näytti keväällä
Tältä mökillä näytti keväällä

Alkoulussa ollessani lähdin mökille innoissani mukaan (oikeastaan minulla ei ollut edes vaihtoehtoa olla lähtemättä), mutta yläkoulussa mökkeily alkoi tuntua typerältä ja päästinkin kauhun huudahduksia aina, kun sinne piti lähteä. Murrosiässä nimittäin mäkkärin penkki ja kaverit houkuttelivat enemmän kuin mökin vedetön ulkohuussi ja hyttyset. Minua ei kiinnostanut mökkeily sitten yhtään. En ikinä ymmärtänyt, miksi äiti oli niin innoissaan aina lähtemässä sinne.

Lueskelimme eilen vanhoja mökkikirjoja. Niitä löytyykin muutamien vuosikymmensien takaa ellei jopa äitini nuoruusajoilta
Lueskelimme eilen vanhoja mökkikirjoja. Niitä löytyykin muutamien vuosikymmensien takaa ellei jopa äitini nuoruusajoilta

Eilen kuitenkin havahduin ajatukseen, miten onnekas olenkaan, kun meillä on oma mökki keskellä metsää ja voin joskus vanhempana viedä sinne myös omat lapseni. Aikuisena varmasti mökin rauhaa arvostaa erilailla. Erityisesti työkiireiden ja stressin keskellä sinne on varmasti ihana päästä rentoutumaan. Tällä kertaa halusimme Nikon kanssa viettää laatuaikaa kaksin. Lämmitimme (siis Niko lämmitti) saunan ja söimme hyvin.  Mökillä on kunnon hirsisauna ja siellä tuleekin parhaimmat löylyt ikinä! Tänään vielä lähdimme soutelemaan järvelle. Rentoutunut olo ja Pörrikin nautti.

image image image image image image

image

 

Huomena tosiaan virkistäytymään Hugo parkkiin ja sen jälkeen syömään. Palaillaan! Muistakaa seurailla instagramissa: nuppulinneas ja snäpissä: nuppulinnea.

 

XOXO NUPPU

 

 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *