Nyt on tullut aika lentää pesästä

Heip!

 

Wou paljon on tapahtunut lyhyen ajan sisällä. Vielä lauantaina ihmettelin työkavereille, että millonkohan sitä muutetaan… Maanantaina kuitenkin selailin vuokrakämppiä tori.fistä ja löysin erään kiinnostavan yksiön. Laitoin heti viestiä ja pääsin katsomaan asuntoa. Seuraavana päivänä kirjoitettiinkin jo vuokrasopimus ja tänään hain avaimen. Siis vihdoinkin pääsen muuttamaan ensimmäiseen kotiini. Tätä on odotettu niin pitkään (tähän  sydänsilmä hymiö). Huomenna ennen töitä ajattelin viedä jo ensimmäisiä tavaroitani. Edessä on kuitenkin monia hankintoja joten saa nähdä, milloin muutto on valmis… Onneksi uusi koti ei ole kuin kilometrin päässä vanhasta kodistani… (Pääsen siis nopeasti kyläilemään, kun tulee ikävä 😀 )

image
J.Duktig.

image

Asiasta toiseen. Olin muutamaviikko sitten kuntosalilla ja 20kg levypaino tipahti jalalleni lantion korkeudelta. Jalka turposi ihan mielettömästi ja vaihtoi väriään. Astuminen jalalle teki kipeää, joten suuntasin suosiolla suoraan ensiapuun. Lääkäri totesi isovarpaan murtuman ja määräsi sairaslomaa. Vasta näin muutamien viikkojen jälkeen jalka on täysin parantunut.

image
J.Duktig.
image
J.Duktig.

Pienen äksidentin myötä treenaaminen jäi pakostikkin hetkeksi ja salikorttinikin vanheni. En ole saanut aikaiseksi hankkia uutta ja jotenkin reenaaminen ei vain nappaa tällä hetkellä. Eihän aina ole pakko napatakkaan, eihän? Keskityn nyt muuttoon ja uuteen työhön, joten kalastalen treenimotivaatiota pienen tauon jälkeen… Palaillaan siis myöhemmin treeniaiheisten postausten pariin.

 

XOXO NUPPU

 

 

Facebooktwittermail

2 kommenttia “Nyt on tullut aika lentää pesästä

  • Avatar
    3.10.2016 klo 22:48
    Kestolinkki

    Ettekö muuttanukka nikon kans yhtee?

    Reply
    • Nuppu Linnea
      5.10.2016 klo 11:09
      Kestolinkki

      Virallisesti muutin yksin, mutta Niko kyllä tulee varmasti asustelemaan mun kanssa 🙂

      Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *