Huikeat synttärijuhlat!

Heipsan!

 

Lupasin päivitellä kuvia Nikon syntymäpäiväjuhlista ja vuosipäivämme vietosta. Torstaina tosiaan suuntasimme syömään Fresnoon ja nautimme herkulliset pihvit.

image image

 

Perjantaina leivoin jo kinderkakun koristelua vaille valmiiksi. Samoin vaivasin pizzapohjan jääkaappiin kohoamaan. Aamulla pohja olikin turvonnut kylmäkaapissa niin paljon, että osa taikinasta valui lattialle.. 😀 Olin tilannut netistä jo aikasemmin kaikki koristeet valmiiksi ja enää puuttui jättimäisten numero ilmapallojen täyttö. Foliopallot sai kätevästi täytettyä heliumilla Etolassa.

 

Lauantaina koristelin  kinderkakun erilaisilla suklaapatukoilla ja muilla kinder herkuilla. Pizzan ja kakun lisäksi tarjolla oli karkkia, sipsiä sekä patonkia ja levitettä.

image image image image image

image

Illalla syötyämme mahat täyteen me tytöt lähdimme autokyydillä Helsinkiin jo edeltä. Pojat hyppäsivät junan kyytiin ja tulivat perässä. Veimme kamat hotellille ja etsimme kivan terassin, josta jatkoimme Vatikaaniin ja pyörähdimme myös Lebonkissa.

image

 

Todella onnistuneet juhlat ja reissu! Kiitos vielä kaikille ihanille vieraille <3 P.S ohjeen kinderkakkuun löydät googlettamalla ”kinuskikissa kinderkakku”

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *