Minä ja penkkarit 2016

Vähän jännittää kirjoitella ensimmäistä postaustani. Bloggasin aikoinaan ylä-asteella vuoden verran ja sitten homma vain jäi. Minulla on jo päässäni miljoonia postausideoita enkä malta odottaa, että pääsen ne toteuttamaan! Pidemmittä puheitta siirrytään asiaan.

minämustavalkonen

Sivustolta löytyykin jo pieni infopaketti minusta. Olen siis Nuppu Eloranta 18 vuotta. Asun vielä kevään ajan kotona perheeni luona ja kesällä olisi suunnitelmissa muuttaa poikaystäväni kanssa ensimmäiseen yhteiseen kotiin. Kahdet ylioppilaskirjoitukset ovat vielä edessäni ja tälläkin hetkellä minun pitäisi kovaa vauhtia olla lukemassa niihin, mutta olen niin innoissani tästä uudesta blogista, että oli pakko päästä koneen äärelle kirjoittelemaan.

Olen harrastanut milloin mitäkin, mutta lukion ensimmäisellä löysin rakkaan harrastuksen eli kuntosalilla treenaamisen. Yli vuosi sitten perheeseemme tuli pieni mittelspitz rotuinen koira nimeltään Pörri.  Blogissani tulen kertomaan treenailusta, ruoasta, sisustus haaveistani, pääsykoehulinasta ja kaikesta mahdollisesta, mistä vain päätänkin kirjoittaa. 😉  Alapuolelta löytyy pieni penkkari pläjäys.

Minä ja kaksi kaveriani pukeuduimme prinsessa ruususen haltijattariksi
Minä ja kaksi kaveriani pukeuduimme prinsessa ruususen haltijattariksi

penkkarirekka

miss seviytyjä
Abigaalassa minut palkittiin Miss Selviytyjäksi 😀

 

Torstaina 18.2 koitti viimein koko lukioaajan kohokohta eli penkkarit ja abiristeily! Aamu alkoi abigaalalla, jonka jälkeen penkkari rekkamme suuntasivat Hämeenlinnan torille ja karkin heittely sai alkaa. Rekan kyydissä oli aivan mahatava fiilis! Ajelujen jälkeen lähdimme Helsingin satamaa kohti, jossa viralliset abiristeily laivat jo odottivat innokkaita abiturientteja.

Rakastan tanssimista joten olihan se pakko ottaa tanssilattia haltuun kavereiden kanssa. Painuin hyttiin nukkumaan kuitenkin jo hyvissä ajoin ja missasin lähes kaikki pääesiintyjät. 😀 Risteilyn kohokohta oli selvästi buffet illallinen ja aamiainen. Täytyy kyllä myöntää ettei tämä kauan odotettu risteily ollut ihan niin huippu kokemus kuin olin odottanut. Hauskaa oli silti ja olin tyytyväinen, ettei aamulla herätessäni ollut JVG sanoin ”tukka kipee”. Pahoittelut kuvien heikosta laadusta…

 

blogiin peiliselfie
Risteily asuna toimi pikkumusta

aamupala

 

Tervetuloa seuraamaan blogiani, toivottavasti viihdytte!

xoxo Nuppu

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *