Pokerinaama hakusessa

*Artikkelikuva Kumipallo4000 by Sebastian Ratu

Lähiaikoina on  taas tullut posetettua kameran edessä. Kumipallo4000 reissuun on enää vähän yli kaks viikkoa ja kuvattiin tuossa taannoin vähän matskua, meidän ihanissa Lady- uniformuissa. Reissuun nämä neitoset vaatettaa nimittäin sporttivaate-brändi Biancaneve. Rakastuin tosissani tohon kukkakuosiin ja joudun oikeen taistella itteni kanssa, etten pidä noita päällä jo nyt 24/7.

 

Ihana kukkakuosi by Biancaneve
Ihana kukkakuosi by Biancaneve

Kuvauksissa käväsin taas epämukavuusalueellani kun kuvissa ois pitäny olla hymyilemättä. Tää neiti kun on opetellu kuvauksiin just sen yhen ilmeen joka on tietty hymy. Ei jessus mä sanon, että tässä mulla on vielä kehitettävää. Yritäppä ny pitää se pokerinaama ja näyttää vielä hyvältä! Mä olen edelleenkin sitä mieltä, että hymy pukee mua parhaiten.

 


Ai vitsi mua kutkuttaa toi reissuun lähtö. Mä niin odotan et pääsen testaa sitä autoa. Ne hetket, jotka saan viettää ratissa sujuu varmasti hianosti, mut se mua jännittää miten käyttäydyn matkustajan roolissa. Tällä mimmillä on nimittäin sen verta virtaa, että heitän varmaan kuperkeikkoja takapenkillä, kun paikallaan olo alkaa turhauttaa. Mut on ystävällisesti myös uhattu teljetä takakonttiin jos en osaa käyttäytyä. Oisko teillä heittää mulle jotain autojumppa-ohjelmaa et pääsis purkaa energiaa?

Lisää kuvia tipahtelee ainakin NeitiKotipelto facebook-sivulle, pistäpä seurantaan!

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *