Ooksä ambivertti? Nämä neljä seikkaa paljastaa

Kaikki tietää introvertin ja ekstrovertin. Näistä psykologisista tyypeistä introvertti on se sisäänpäin kääntynyt, joka rakastaa itsetutkiskelua ja viihtyy yksinään, se yksinäinen susi. Ekstrovertti taasen elää vuorovaikutuksesta muihin ihmisiin eikä oikein meinais pysähtyä, kaikkien kaveri. Jaottelu sopii ehkä mustavalkomaailmaan mut mites sitten ne jotka ei osu kumpaankaan boksiin?

 

Näiden kahden ääripään välissä on tilaa ja tämän tilan täyttävät ambivertit. Vaikka ekstrovertteja yleisesti ihannoidaan on ok olla ambivertti. Ambivertti viihtyy seurassa, mutta tarvitsee tasaisin väliajoin yksinäisyyttä latautuakseen. Tällainen tyyppi on joustava ja samaistuu helposti  toisiin ihmisiin. Ambivertti vetää välillä homman lekkeriksi, mutta osaa näyttää myös syvemmän puolensa.

 

 

Epäiletkö olevasi ambivertti? Nämä neljä seikkaa paljastaa.

 

Seurallinen erakko

Nautit seuraelämästä, mutta sun on saatava ajoittain viettää erakkoviikonloppuja. Liika sosiaalisuus imee susta mehut ja tarvitset aikaa latautuaksesi.Tässä yksi esimerkki latautumisesta. Jos kuitenkin eristäydyt liikaa huomaat vaipuvasi melankoliaan.

 

Haluut jotain diipimpää

Ei siinä, osaat kyllä small talkin. Saatat hyvinkin osallistua hissikeskusteluun säästä, mutta et  erityisemmin nauti small talkista. Et todellakaan ole se tyyppi, jotka aloitta randomisti keskustelun tuntemattoman kanssa. Small talkin sijaan nautit diipeistä keskusteluista ja syvempilaatuisesta bondaamisesta.

 

Keskusteluissa oot on-off

Isossa porukassa olet aktiivisesti mukana keskutelussa tasan niin kauan kun aihe sua inspaa. Tällöin sulta on vaikea saada puheenvuoroa. Kun aihe vaihtuu vieraammaksi, tyydyt istumaan tuppisuuna. Ja tästä päästäänkin tarkkailuun.

 

Kato mua, mut sillon ku mä tahon

Löydät usein itsesi tarkkailemasta mitä ympärilläsi tapahtuu. Nautit siitä kun saat jumittaa ja ihmetellä, hei näinä hetkinä sä kaipaisit näkymättömyysviittaa. Toisinaan janoat huomiota ja hakeudut huomion keskiöön. Kattokaa mua, mut kattokaa sillon ku mä haluun.

 

Kuulostiko tutulta? Mikä muu sinut erottaa näistä kahdesta?

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *