Masturdating- Trendikäsite haltuun

Ootko jo kuullut käsitteen masturdating? Masturdating eli soolodeittailu on uusi trenditermi jota ihan jokaisen sinkun pitää kokeilla, tai miksei varatunkin. Mä kuulin tän termin pari viikkoa sitten ja jotain välähti päässä. Tätä tän suden on aivan pakko kokeilla. Kiesus mä aistin jälleen haasteen paikan. Ulkomailla yksin ravintolassa käynti ja hengailu yleensäkin on mulle  luonnollista, mutta miksi se tökkii täällä Suomessa? Mä oonkin aina kadehtinut niitä ihmisiä, jotka uskaltaa lähteä vaikkapa baariin yksin.

 

välähti

 

Mastrudating ei liity mitenkään seksiin vaan ideana on nauttia omasta seurastaan ja tehdä asioita yksin. Joillekin soolodeittailussa on säälittävä kaiku, mutta sitähän se ei ole. Itsensä deittaaminen on merkki siitä, että viihtyy omissa nahoissaan ja ei ole riippuvainen toisen ihmisen seurasta. Soolodeittailu ei myöskään poissulje treffailua kundien kanssa. Voihan sinne kalenteriin, herran jestas, mahduttaa molempia. Etuna tässä harrastuksessa on itseensä tutustuminen. Ja voi kuinka se kasvattaakaan sun itsevarmuutta. Tämä harrastus sopii sinkulle joka haluaa haastaa itsensä, nauttia elämästä ja parantaa suhdettaan siihen tärkeimpään ihmiseen eli itseensä.

 

missing-bead-1176448-1279x1068

 

Tästä alkaa kolmijaksoinen sarja jossa Neiti Kotipelto testaa termiä käytännössä. Ensimmäinen soolodeitti on kokeiltu ja voin kertoa, että yllättäviä asioita saattaa tapahtua, kun lähtee kaupungille yksin. Pysy kuulolla niin annan sulle vinkkejä, joiden avulla voit aloittaa masturdeittaamisen helposti.  

Sooloilu on tän mimmin spesialiteetti, lue täältä esimerkki itsenäisyydestä.

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *