Kunnon kyytiä, perhana!

Kiitos kysymästä, mä viihdyn tän mimmin kengissä nyt just oikein hyvin. Jos porukalle ei ole vielä tullut selväksi niin mä rakastan tunnetta, fiilistä, jännitystä, adrealiini rusheja ja perhosia vatsassa! Niimpä mulle tarjoutui jälleen tilaisuus päästä kokemaan jotain mikä pistää kädet vipattamaan. Kiitos arpaonneni sain kutsun Kouvolaan repsikkapaikalle #Lakuautoon.

 

lakuauto1

 

Mä en tiedä kumpi tärisytti mun käsiä enemmän, se että tiedossa oli taatusti elämäni parhaimmat kyydit vaiko se että kyydittäjänä oli Suomen komein kuski. Oho! Tämä Rallicross SM mitalisti tunnetaan nimellä Toni Lukander. Oli miten oli siitä tutinasta tietää, että on elossa!

 

kyytia
Neiti ennen…

Rallicrosshan on perus rallin ja rata-autoilun rämäpäinen rakkauslapsi. Olo kyydissä on vähän sama kuin lintsilaitteessa, potenssiin sata. Poskilihakset joutuu kikattelusta koville, kun kuski vetää talla pohjassa sora- ja asfalttipätkistä koostuvalla supermutkikkaalla radalla. Ei ihme, että jengi jää tähän koukkuun. Nyt kun tiedän, mitä on kunnon kyyti, tahdon UUDESTAAN!

 

kunnonkyytia
…Neiti jälkeen

Mitä pojat edellä, sitä Neiti Kotipelto perässä.. Pitihän se rata päästä testaamaan ratinkin takaa! Tämä ansaitsee kuitenkin oman postauksensa. Pysy siis tarkkana!

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *