Vantaan puolikas

Juoksin lauantaina Vantaalla puolimaratonin aikaan 1h 51min. Kauhee juoksu alusta loppuun, en tiiä missä meni vikaan, mutta ekaa kertaa mietin jopa keskeyttäväni 🙁 Säätäkään ei voi oikeen syyttää, aurinko paistoi, mutta tuuli oli puuskainen. Jossain suoran pätkillä tuuli häiritsi, mutta ei voi sanoa, että tuuli olisi pilannut juoksun.

img_8543

Olen juossut Vantaalla viimeksi vuonna 2011 ja silloin täyden maratonin. Reitti on maratoonareille ja puolikkaan juoksijoille joka vuosi sama. Riippuen matkasta 10km reitti juostaan joko 2 tai 4 kertaa ympäri. Siinä mielessä siis kiva, että ekan kiekan jälkeen tietää mitä toisella kierroksella on edessä. Siten myös vesi- ja huoltopisteet ovat aina samassa paikassa. Reitin varrella oli kivasti porukkaa tsemppaamassa, joista erityisesti lähitalojen asukkaiden kannustus jäi mieleen.

Maalissa saimme asiaan kuuluvan huollon ja tietysti mitalin. Pitäisköhän hommata joku palkinto-/mitalikaappi, kun noita on alkanut kertyä laatikon pohjalle jo aika lailla 😉 Sääli pitää niitä jemmassa, kun voisivat olla esillä. Itsekin yllättyy joka kerta, kun niitä kaivelee sieltä, että näinkö moneen kisaan olen osallistunut. Nähtäväksi jää, kuinka monta kisaa on vielä edessäpäin…