33v.

Täytin tällä viikolla vuosia! Synttäripäivä sattui arkipäivälle eivätkä vuodetkaan olleet tasavuosia, joten en juhlistanut synttäreitäni mitenkään. Muutenkin ajattelin, että varmaan koko päivä menee matalalla profiililla. Mutta kiitos Facebookin, niin eihän synttärit jääneet siellä huomaamatta 😉 Onnitteluita sateli koko päivän ja vaikka tiedän, että tota kautta onnittelu on helppoa, vaikkei toista niin hyvin tunnekaan, niin siitä huolimatta tuolla pienellä teolla on yllättävän suuri vaikutus!! Olin erittäin otettu kaikista onnitteluista, joten kiitokset vielä tätäkin kautta kaikille, jotka muistivat minua 🙂

index2

Googletin sitten huvikseni iän 33v. ja sieltähän paljastui, että useat tutkimukset ovat osoittaneet, että ihminen on onnellisimmillaan 33-vuotiaana! Mahtava uutinen, tästä ei voi tulla kuin hyvä vuosi!

Perusteluina tälle on se, että 33-vuotiaana ihminen on päässyt eroon lapsuuden naiiviudesta ja nuoruuden pöljyydestä, mutta ei ole vielä menettänyt kykyään innostua ja energiaa tehdä asioita. Tutkija vinkkaa myös, että 33-vuotiaana seksielämä on huippua 😉 Itseluottamusta on enemmän kuin nuorempana ja nuoremmat miehet saattavat kiinnostua.

So bring it on – I´m ready!

hey-girl-happy-birthday_large

Facebooktwittermail

9 kommenttia “33v.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *