Midnight Run

Lauantaina juostiin Midnight Run, joka on 10km mittainen juoksutapahtuma keskellä Helsinkiä. Nimi tulee vissiin siitä, että lähtö on klo 21 jälkeen, jolloin alkaa tähän aikaan vuodesta olla jo aika pimeää. Tuohon 10km juoksuun menee kunkin kunnosta riippuen noin tunnin verran aikaa, joten lähtöryhmästä riippuen suurin osa on maalissa vasta puoli yhdentoista aikaan illalla, jolloin on jo tosi pimeää. Juoksun ajankohta on melko epätyypillinen, mutta toisaalta ehkä juuri se tekee siitä niin kiinnostavan, että olen jo viidettä vuotta putkeen mukana!

Apple 003

Reitti on vähän eri tänä vuonna kuin aikaisemmin. Lähtö tapahtuu kuitenkin Tuomiokirkon edustalta kuten aikaisemminkin. Siitä matka jatkuu kohti Tähtitorninmäkeä, jonka jälkeen reitti kiertää Katajanokan rantoja pitkin kohti Sörnäisten rantatietä ja siitä Kaisaniemen sillan kautta Hakaniemen sillalle, josta Kruununhaan poikki kohti maalia Tuomiokirkolla. Matkan varrella on paljon valoja, ihmisiä, musiikkia ja esiintyjiä, jotka kaikki tekevät tunnelmasta erityisen lumoavan!

Apple 002

Mun Midnight Run ajat ovat olleet seuraavanlaisia tässä vuosien varrella:

v. 2012 aika 57:36

v. 2013 aika 51:40

v. 2014 aika 50:57

v. 2015 aika 50:24

ja tänä vuonna aika oli 50:02

eli aika hyvää parannusta on tapahtunu vuosien varrella! Ehkä siinäkin on syy, miks sitä osallistuu vuosi toisensa jälkeen samaan tapahtumaan. Näkee oman kehityksensä ihan konkreettisesti 🙂 ja koska kymppi ei vieläkään mennyt alle 50min, niin se antaa vain lisää puhtia ens vuotta ajatellen! Edes kaatosade ei saanut mua jättämään tän vuoden Midnight Runia väliin.

Tervetuloa ens vuonna mukaan fiilistelemään!

Apple 019

Facebooktwittermail

2 kommenttia “Midnight Run

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *