Joulujuoksu

Osallistuin lauantaina Joulujuoksutapahtumaan Töölönlahdella. Joulujuoksu järjestettiin nyt jo kolmannen kerran Pelastakaa Lapset ry:n ja Runner´s High:n toimesta. Tapahtumalla kerätään varoja kotimaan hädänalaisten lasten auttamiseksi.

627538c49d46821cc73066da465b1b0e

Oli mahtavaa olla mukana juoksemassa hyvän asina puolesta! Juoksu saa ihan eri merkityksen, kun sille on jokin muukin syy kuin vain oma huvi ja hyöty. Joulujuoksussa osallistuja sai valita juokseeko 5 km vai 10 km tai vaihtoehtoisesti kävelee 5 km eli osallistuminen ei ainakaan jää kunnosta kiinni. Itse valitsin kympin juoksun, jolloin reitti kiersi kaksi kertaa Töölönlahden ja Eläintarhanlahden ympäri. Juoksussa oli ajanotto ja vaikka lähdin juoksemaan sillä mielellä, että ei ajalla niin väliä, niin yllätyksekseni aikani oli kymmeneksi paras kaikista 281 naisesta, jotka osallistuivat kympin matkalle. Ei siis lainkaan huonosti 😉 Aikani oli 51:33.

apple-004

Osallistuimme Joulujuoksuun työporukalla ja työnantaja maksoi osallistumisen. Porkkanana osallistumisesta työnantajani tarjoaa yhden ylimääräisen vapaapäivän, koska juoksu oli lauantaina. En voisi olla ylpeämpi yrityksestä, jossa työskentelen. Tällaista työhyvinvointia ja kannustusta ehdottomasti lisää!

Maalissa saimme vettä ja patukoita. Osallistumisesta sai myös ihanan pipon, jolle on varmasti käyttöä 🙂

apple-001joulujuoksu-logo-v2apple-029

Ens vuonna uudestaan!

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *