Pause

Heippa kaikille !

Viimeiset 3 viikkoa on ollut todella kiireisiä töissä ja muutenkin. En ole vain yksinkertaisesti kerennyt kirjoittaa mitään.

Alkutalvi ja joulukuu on mennyt nopeasti! Syyskuun alusta asti olen siis työskennellyt eduskunnassa kansanedustajan avustajana ja olen nauttinut työstä todella. Oppia tulee joka päivä, sekä tilanteita, mihin ei olisi mahdollista päästä, eikä varmaan tule päästyä tämän jälkeen. Myös kokemus on minulle ikimuistoinen siinä suhteessa, että se on ensimmäinen ”oikea” duunipaikkani. Olen tehnyt töitä yrittäjänä tähän mennessä ja kesätöitä ja sellaisia lyhyempi aikaisia töitä. Eli niin sanotusti tämä EK duuni on siis ensimmäinen ”8:00-16:00 ” -duunipaikka 🙂 Päätinkin nostaa tämän esille ja samalla omistaa tämän kirjoituksen sille, kuinka paljon vuoden aikana voi tapahtua.

Olin siis aivan eri paikassa vuosi sitten. En olisi IKIMAAILMASSA osannut edes arvata mitä vuosi 2015 tuo tullessaan. En vaihtaisi hetkeäkään, sillä KAIKELLA on tarkoituksensa. Ei pidä koskaan ajatella, että epäonnistuu. Epäonnistuminenkin on vain uuden alku, joka vie sinua oikeaan suuntaan elämässä. Uskon, että jos liikaa vastustaa faktoja tai todellisuutta, menee henkinenkin hyvinvointi vain väärään suuntaan. Omat tulokset ja oma elämä pitäisi jokaisella olla jotain, mikä motivoi ja antaa energiaa yrittää epäonnistumisien jälkeenkin uudelleen, ja kahta kovemmin!

image

Vuoteni alkoi suunnitelmallisesti, ja kuvittelin tietäväni koko loppu vuoden jo tammikuussa :’D funny eikö? Ensiksi alkoi puolen vuoden kisadieetti, jonka aikana ylitin itseni kaikella mahdollisella tavalla. Yliopisto-opinnotkin menivät ihan huikean hyvin vaikka pelkäsin, että dieetti vaikuttaa opintosuoritukseeni valtavasti. Asenne ratkaisi. Uskon vahvasti myös sen vaikuttaneen, että tavallaan pelkäsin aika paljon epäonnistumista koulussa ja sen takia motivaatio ja asenne opintoihin  oli kohdallaan.  Viime talvena aloin tapailla myös nykyistä poikaystävääni, joka on yksi suurimmista muutoksista vuoden aikana. En ole ikinä vielä ollut näin onnellinen elämään, ja kaikkeen mitä teen ja mitä minulla on. Poikaystäväni ansiosta olen saanut myös hirveästi lisää energiaa ja ihan uutta motivaatiota ja elämänasennetta. Onkin tärkeää ympäröidä itsensä ihmisillä, jotka eivät vedä sinua alas, vaan jotka nostavat sinua ylöspäin, etenkin henkisesti.

image

Uusi työpaikka ja tauko opinnoista eivät vielä vuosi sitten olleet pienessä mielessäkään. Se on kyllä hassua, kun joka vuosi ajattelee, että ei tässä nyt tänävuonna varmaankaan mitään erikoista tule tapahtumaan… Yeah right…. :’D Siksi ensimmäistä kertaa lähden ehkä vähän liiiiian itsevarmana vuoteen 2016. Tiedostan jotenkin, että on mahdollisuuksia ja suunnitteilla on vaikka ja mitä. Pelottaa jollain tasolla aivan hirveästi… On tulossa paljon isoja riskejä, monta uutta asiaa ja sitten ne asiat ja tapahtumat mistä minulla ei ole vielä mitään hajua 😀 Seuraava quote kuvaakin elämääni realistisesti (tai sitten melko utopistisesti). 😉

image

Pause, tarkoittaa minulle tänä vuonna taukoa koulusta, ja uusia mahdollisuuksia. Välillä ei ole väärin ottaa aikalisää, ja tehdä jotain vaikka ihan käsittämättömän hulluakin! Mä olen kyllä just sellainen, että otan isoja riskejä, kun on kyse omista tekemisistä ja jostain uudesta haasteesta. Pause tarkoittaa tällä viikolla joulua ja hengähtämistä arjesta. Pause tarkoitti myös pientä taukoa kirjoittamisesta. Ja pause tarkoittaa minulle heti alkuvuodesta ensimmäistä virallista lomaviikkoani töistä tammikuussa (Dubai ja Levi calling <3!!!). Pauses are awesome!

image

image

Loppukevennykseksi, missä asioissa sitten nynnyilen tai toivoisin, että olisin rohkeampi?

-Nynnyilen todella paljon aktiviteeteissa ja en esimerkiksi edes lapsena tykännyt huvipuistolaitteista, jotenkin aina muka tuli huono-olo tai muuta vastaavaa. Nyt lupasin kuitenkin bf, että lähden laskettelemaan… Viime kerrasta onkin reippaasti yli 10 vuotta… :S  Jäänyt jotenkin negatiivinen kuva kaikesta ”extremestä”, don’t know why.. Pitää vaan yrittää edes mennä. Tuntuu, että jos en mene, menetän jotain tärkeää.. Olin aina lapsena enemmän se joka istui mielummin possujunassa tai juomassa kuumaa kaakaota ja silittelemässä poroja, kun muut lasketteli 😉 (Olin=OLEN:’D)……. No olenhan joo hypänyt benjin 2013 kesällä, mutta sekin saa riittää, olenpahan kokeillut. Eikä se kyllä kivaa ollut.

-t: nynny-katie

Nyt menen auttamaan äitiä keittiöön, lähtölaskenta jouluun on virallisesti alkanut! Mutta yksi juttu, tää on kyllä nyt ihan absurdia, että jouluun on enää 4 yötä JA Ulkona on lämpimämpi kuin 2014 juhannuksena???!!!… o.O Toivotaan, että poroilla on tänävuonna bikinit ostettuna ja pukilla tarpeeksi iso peräkärry autossa. Porothan siis ovat luonnollisesti bora boralla lomautettuina lumikadon takia. (Ei, en todellakaan tiedä mistä revin näitä :D. Jätinpä tähän silti!)

Ihanaa joulun aikaa kaikille <3 !!!

with love, katie

 

 

Kannen kuva: Joni Turunen/Hajonta

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *