Motivation lost? … Yeap mine too…

Upea ja opettavainen vuosi 2015 loppui onnellisesti ja 2016 alkoi parhaalla mahdollisella tavalla. Motivaatio treeniin on jotenkin enemmän hukassa, kun pitkään aikaan… Ensin kerron vähän uuveesta ja sitten mitä teen saadakseni motivaation takaisin.

Tällä kertaa vuosi vaihtui rauhassa landella. Hyvää ruokaa syöden (muuten parasta appelsiini ankkaa mitä oon ikinä syönyt!), raketteja ampuen, lenkkeillen ja nauttien rauhasta, takkatulesta ja hyvästä punaviinistä. 8) Vuoden ensimmäisenä päivänä heräsin aikaisin ja lähdin koirien kanssa lenkille täysin ilman ikävää päänsärkyä 😉 … Ihan ku mä joskus oisin edes juonut niin paljoa, että tulis darra :’D no, mutta annnyways, kävelyn jälkeen siivoilin astioita, kunnes huomasin mökin ikkunan ohi kävellessäni, kuinka joku luisteli järven jäällä. Kirmasin olohuoneeseen ihan, kun olisin jonkun sähköiskun saanut, hypin ja huusin kuin hullu :’D. No ei mennyt aikaakaan, kun sidoin varmaan 30 vuotta vanhoja luistimia jalkaan, jotka löydettiin aitasta.

 

image

Mulla naskalit kaulassa (safety first!)

image image

image

……………………..

……………………..

image

Then the famous motivation…

Tuntuu aina, että motivaation kanssa on viha-rakkaussuhde. Mulla motivaatio ei yleensä edes kerkeä kadota, mutta kai tää joulu sekoittaa juuri inan liikaa.

Olin kiltisti salilla ennen joulua aatonaattoon asti ja heti joulupäivänä taas 20min aerobinen ja kunnon olkapää-, hauis-, ojentajarääkki ja tietysti ratsastus joka päivä siihen päälle. Mutta huono ruokailu jatkui ja roikkui mukana koko ajan joulusta oikeastaan eiliseen asti. Parina päivänä joulun jälkeen söin kyllä hyvin ja väliin mahtui salaattejakin, mutta pidin rennompaa ruokavaliota ja en antanut karkin, juustojen tai joulutortun rajoittaa elämääni. Oli ihanaa nauttia ruoasta, mutta eilen olo muuttui tosissaan erilaiseksi… Väsymys heti heräämisen jälkeen tai vetämätön olo ja jopa laiskuus pienissä arjen askareissa sai miettimään, että mikä on pielessä? No ruokahan se tietty on. Pelkillä mäti-smetanaleivillä ei kauaa jaksa painella 😀 .. haha.

Tänään pistin kunnolla tuulemaan. Päätin, että nyt riittää väsynyt olo ja puoliteholla kulkeminen. Tässä oma vinkki, niille joilla motivaatio vähän hukassa ja olo väsynyt. PS. toimii joka kerta!

Jalkatreenin tai treenin jälkeen kotiin päästyä jääkappi kokonaan vaan uusiksi! Itse tein 4kg kanan rintafileitä ja pussitin pakkaseen. Parsaa jääkaapissa on sellanen kilo, ne tykkään valmistaa ja syödä aina tuoreeltaan 🙂 No eipä haittaa kaupassa ravata! Ihan eri olo, vaikka vasta yhden päivän ollut kunnon ”polttoaine” käytössä. Osa hyvästä olosta on ihan varmasti omasta päästä kiinni, mutta alkuun pääseminen ei ole niin vaikeaa, kun jaksaa aloittaa ja suunnitella. Valmiiksi suunniteltuhan on puoliksi tehty 😉

image

Ihanaa alkanutta vuotta 2016 kaikille ! <3

with love, katie

Motivation fitness kuva by: Joni Turunen/Hajonta

Facebooktwittermail

6 kommenttia “Motivation lost? … Yeap mine too…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *