Katie who?

Heippa kaikille!

Tästä tämä blogaaminen sitten lähtee! Kesä on vietetty lomaillessa ja nautiskellen Suomen sateisesta kesästä ja onkin aika jo ottaa syksy, arki ja rutiinit vastaan avosylin. Tällä kertaa olen erittäin innoissani tulevasta syksystä ja tulevasta vuodesta, koska monta asiaa on tapahtunut kesän aikana ja tulee tapahtumaan seuraavan vuoden aikana.
Minulle arki tarkoittaa jotain, joka pitää minut kiireisenä. Olkoon se työ, urheilu, harrastukset tai tapaamiset ystävien kanssa. Minulla yleensä onkin viikossa 6-7 “arkipäivää” ja yksi lepopäivä, jolloin en yleensä tee yhtään mitään. Olen erittäin täsmällinen ja suorastaan rakastan elää kalenterin mukaan suunnitellen jopa vaatteista lähtien kaiken etukäteen valmiiksi (okei, sitä ehkä harvemmin kalenteriin kirjoitan, mutta anyways). Pidänkin paljon sanonnasta: “valmiiksi suunniteltu on puoliksi tehty”. Se todella pitää minun kohdalla paikkansa. Huomaan selkeästi itsestäni, että olen onnellisimmillani, kun olen kiireinen. Se on kai se ansaittu lepo illalla rankan päivän jälkeen, tai kehityksen huomaaminen, tai uuden tavoitteen/asian saavuttaminen.

Minulle tuleva vuosi tuo paljon uutta, aloitin tänään Eduskunnassa kansanedustaja Timo Heinosen avustajana. Tämä on suuri, mutta ihana muutos, ja erittäin tervetullut kokemus. Tulen oppimaan vuoden aikana todella paljon. Olen opiskellut kauppatieteitä enlganninkielellä Tallinnan Teknillisessä yliopistossa nyt kaksi vuotta ja päätin pitää vuoden taukoa koulusta, jotta pystyn keskittymään työhön kunnolla. Uutena tuli myöskin tämä blogin kirjoittaminen. Kun minua kysyttiin lähtemään fitnet -remmiin mukaan, tuntui se tähän hetkeen juuri oikeanlaiselta haasteelta. Nyt tuntuukin siltä, että kaikki minun erilaiset kokemukset ja tekemiset tähän mennessä ovat kasvattaneet ja valmistaneet minua paljon. On niin sanotusti ”valmis olo” lähteä avaamaan omaa seikkailuaan muille blogin kautta. Toivon myös, että saatte jotain uutta irti blogistani ja annatte palautetta 🙂 Aion kirjoittaa erittäin monipuolisesti kaikista elämäni osa-alueista niin opiskelusta, kauneudesta, fitneksen kautta heppoihin, JA kuinka suoriutua kaikesta työstä ja pitää kokonaisuus hallinnassa 🙂
Tässä vähän fiilistelykuvia elämästäni, jonka ympärillä arkeni pyörii.

with love, Katie. <3

 

 

imageimageimage

Kuva: Joni Turunen/Hajonta
Kuva: Joni Turunen/Hajonta
Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *