Dieting or eating?

Hyviä hulluja päiviä kaikkille!

Viikkoni on alkanut hyvin töissä Eduskunnassa as usual. Aamulla käväisin hulluilla päivillä ja ostin jo ensimmäiset joululahjat!!! 🙂 Niinkuin aiemmin jo taisin kertoa, minulla lähtee nämä jouluvalmistelut joka vuosi käsistä jo tässä lokakuun tietämillä… 😛 :’D

imageimage

Nyt itse asiaan eli lupasin kertoa vähän millaisia ruokia tykkäsin itse dieetillä syödä ja mitkä olivat pahimmat kiusaukset. Kerron myöskin kisapäivistä ja mitä tuli syötyä ennen finaalia :P…. hups…

Dieetillä ollessani aamupalani oli joka aamu todella pitkään pannukakku ! <3 kaurahiutaleista, kananmunan valkuaisita mm. kanelista ja kardemummasta rakennettu pannari maistuu kyllä vieläkin aivan heavenly!

dieetti -pannari mansikka mehukeitolla <3
dieetti -pannari mansikka mehukeitolla <3

Välillä teki kuitenkin mieli syödä esim. perinteistä vaasan ruisleipää, niin keksinkin, että laitan kurkkua ja kinkkusiivuja suolaisen pannukakun päälle; ja voilà! :’D… Dieetillä tulee kyllä kaikilla varmaan erikoisia variaatioita ruoista ja välillä pelkkä kurkku tomaatilla, jalopenolla ja pippurilla tuntui kuin olisi syönyt meksikolaisen hampurilaisen… Kuitenkin, ehkä erikoisin juttu koko dieetin aikana oli se, että en ollut koskaan (kyllä, lue: en koskaan) maistanut Ben and Jerry’s jäätelöä, tai muutenkaan ollut ”jäätelöihminen” ja juuri se Ben and Jerry’s oli suurin himoni koko dieetin aikana! (?!?! :D). No kisan jälkeen pääsin maistamaan, ja eipä se niin erikoista ollut ;D

Jäätelöstä puheen ollen, kerronkin vähän ensimmäisestä kisapäivästä Italiassa….

Ensimmäisen kisapäivän jälkeen fiilis oli todella hyvä, ystäväni Katrie Dalerin kanssa oltiin suomea edustamassa Bikini Fitness Model -kategorissa ja olimme toistemme tukena koko kisavalmistelujen ajan. Ensimmäinen asia mielessä heti kisojen jälkeen kuitenkin B&J -jäätelön sijaan oli, että vettä on saatava! Juomatta oleminen oli rankkaa, ja kroppa oli tosi kovilla. Saimme molemmat tietää olevamme finaalissa ja päätimme tietenkin heti veden saatuamme lähteä kaupungille juhlistamaan finaalipaikkaa ! No minä ja Katrie puoen vuoden dieetin jälkeen halusimme sitten pizzaa! – Kyllä, päivää ennen finaalia söimme siis pizzaa ja italialaista jäätelöä, olikin sitten kyllä meinaan hyvää! Pakko myöntää hieman omatunto jälkeenpäin kolkutti, vaikka emmehän me niitä annoksia lähellekkään kokonaan jaksaneet/viitsineet syödä. Pienen kaupunkikävelyn ja pizzatankkauksen jälkeen uni kyllä maistui ja ilta menikin lepäillessä ja seuraavaan päivään valmistautumisessa.

image
huh <3 oli hyväää
image
Italialainen jäätelö, no words needed.

Finaali päivä…
Alkoi samanlailla aamiaisella ja juomattomuudella. Siitä sitten imagesuihkurusketukseen, edellisen päivän tapaan, jonka jälkeen alkokin taas hiusten laitto ja meikkaus operaatio. Tärkeänä osana finaali-aamuani oli myös musiikki 😉 Pikkuveljeni oli valinnut ”champion” -nimisen soittolistan spotifysta ja siellä kuunneltiin koko aamu ”eye of the tigeria” ja muita motivoivia biisejä (gotta love my lil brother <3) :’D, en olisi parempaa aamua voinut toivoa!
Alku seremonian jälkeen takahuoneessa tunnelma oli muuttunut jännittyneeksi ja silti samalla kilpailijoita toisensa jälkeen tuli takaisin lavalta pokaalit kädessä, onnellisina, ja kaikkensa antaneina. Minulla oli jotenkin tosi rento ja itsevarma olo ja ei juurikaan jännittänyt. Enemmän oli olo, että ei malta enään odottaa!
Lavalla meidät arvioitiin ensin vierekkäin niin sanottu ”line-up” ja sitten mentiin yksittäin. Sain tuomareilta pisteitä sarjani parhaasta esiintymisestä, sekä vartaloni sopusuhtaisuudesta sarjaan nähden. Bikini Fitness Model -sarjassahan ei haeta samanlaista ”kireyttä” tai lihaserottuvuutta niin kuin Bikini Fintess -kategoriassa (esim suomessa). Kuulin, että ensi vuonna WABBAssa tulee olemaan 2 sarjaa, Miss Model ja Miss Bikini Fitness, mutta tänä vuonna oli vain tuo Miss Model. Olin erittäin tyytyväinen sarjavalintaani, sillä en tiedä ihannoinko henkilökohtaisesti Bikini Fitness vartaloa, pidän sporttisesta, mutta naisellisesta lookista, mitä tämä sarja mielestäni oli. 🙂
No sitten oli palkintojen jaon aika. Kolmannen sijan kohdalla alkoi jännittää ja ajattelin olevani seuraava, mutta EI…. Siinä vaiheessa kun olin kaksin Bulgarialaisen tytön kanssa lavalla kilpailemassa _MAAILMANMESTARUUDESTA_ jännitys vei hymyn huuliltani ja tajusin, että olen joko voittaja tai toinen! Huh, se oli hullu tunne… Meidän tiimiläiset olivat koko suuren salin äänekkäimmät ja oli ihanaa kuulla ja nähdä heidän kannustuksensa, jonka jälkeen ylpeänä otin vastaan lopulta hopea pokaalin.
Kyllä oli surreaali olo heti lavalta päästyäni, ja vieläkin tulee kylmät väreet, kun miettii kuinka hienoa oli olla osana kilpailua ja kokea jotain niin mieletöntä!
image

Palkintojen jako ja finaali kuusikko
Palkintojen jako ja finaali kuusikko


Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *