Terkkuja Budapestista!

image

Spontaani lähtö tuli Unkariin TV-juontotöiden perässä. Budapestiin Suomesta lentää noin 2 tuntia ja 20 minuuttia. Joten jos et pidä pitkistä lentomatkoista, mutta haluat silti matkustaa maahan missä on sekä aurinkoa että kaupunkilomailua, niin Unkari saattaa olla juuri sinua varten!

image

Olipa hyvä että aloitin ruokavalion juuri ennen lähtöä niin ei tarvitse miettiä minkä ottaisi näistä lukemattomista kakkuvaihtoehdoista!:D  Unkarissa on paljon ihania pieniä idyllisiä kahviloita, joista varmasti löytyy jokaisen suuhun sopiva pikkuleipä tai kakkupala. Unkarilaisilla on taipumusta laittaa vähän joka paikkaan aprikoosia, mutta sitä ei tarvitse säikähtää.

image

Ihaninta matkustelemisessa on ehdottomasti se, että pääsee tutustumaan uusiin ihmisiin. Ja toki siinä samalla oppimaan erilaisia kieliä. Asun täällä kahden portugalilaisen kanssa jotka ovat myös juontajina oman maansa TV-ohjelmassa. Aivan ihania ja todella valloittavia ja avoimia persoonia nämä taskukokoiset portugalilaiset!

image

Ulkoa päin rakennukset saattavat osittain näyttää hieman karuilta, mutta sisältä ne ovat viimeisen päälle uusittu. Erittäin viihtyisää ja siistiä!

image

Eihän täällä olosta voi kuin nauttia!

XoXo

Emily

Facebooktwittermail
Emily Yli-Kokkila

Emily Yli-Kokkila

Olen 27-vuotias aurinkoinen, energinen, reipas, avoin ja sporttinen taskuraketti. Olen kello- ja kultaseppä. Teen toiminimellä mallin, promoottorin ja hyvinvointiohjaajan töitä. Olen ollut mukana erilaisissa missikisoissa ja menestystäkin on tullut tällä saralla; Miss Worldwide Bomber Magazine 2014, Miss Hot Rod 2015 1pp., Miss Drifting 2015, Miss Rantatyttö 2015, Miss HTS 2015, Car Babe 2016, Miss Model Pietarsaari Best AD Model 2016, Suomen Festivaalimissi 2017 1pp. Rakastan terveellisiä elämäntapoja, liikuntaa, töitä ja monia asioita! Olen spontaani ja lähden mielelläni mukaan kaikenlaisiin juttuihin haasteita pelkäämättä! Kirjoittelen täällä omasta elämästä, missikisoista, terveydestä, liikunnasta ja kauneudesta! Tervetuloa mukaan tähän vauhdikkaaseen matkaan! Yhteydenotot: emily.ylikokkila@gmail.com “Believe and never give up.” Instagram: @ruthmariaemily Twitter: @ruthmariaemily Snapchat: @ruthmariaemily fit-net.fi/emily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *