Suomen Festivaalimissi 2017

Herätyskello soi 6.30, mutta oletkin jo ollut hereillä puolisen tuntia. Näin käy aina silloin kun tiedät että tapahtuu jotain kivaa tai jännittävää. Sitä pongahtaa ylös sängystä kuin raketti ja alkaa puuhastelemaan aamutoimia vaikka kaikkien suositusten mukaan unta olisi pitänyt saada vielä muutama tunti lisää. Ei haittaa! Tänään lähdetään nimittäin Turkuun Suomen Festivaalimissi-kisoihin!

Navigoin itseni Turun suosituimpaan yökerhoon Night Club Marilyniin. Perillä olivatkin jo tapahtuman järjestäjä Timo Salmesmaa sekä finalistit Janina ja Johanna ja pian myös Milja. Kävimme vähän koreografioita läpi jonka jälkeen siirryimme pienen matkan päähän Tres-ravintolaan syömään.

Ravintolassa oli ihanan tunnelman lisäksi todella kaunis sisustus ja erittäin hyvää ruokaa!

Alkuruokana oli todella hyvää tomaattikeittoa!

Vuohenjuustosalaatti vei kyllä mennessään, täys 10+!

Ihanan ruokahetken jälkeen lähdimme sovittamaan näytösvaatteita. Mukana näytöksessa olivat Le Follie, Kapteenska, Stadium, Sibbes, Dressman ja Maru Design.

Kävin Le Folliessa sovittamassa muutamaa asua, joista näytökseen päätyi tämä ihanan kesäinen pinkki mekko. Vierastan yleensä vähän pinkkiä, mutta tähän rakastuin ensisilmäyksellä! Olo oli kuin kesäisellä karamellilla!

Kapteenskassa oli aivan ihania merihenkisiä vaatteita. Jos haluat käydä tutustumassa yritysten nettisivuihin niin klikkaa linkkiä; Le Follie, Kapteenska, Stadium, Sibbes, Marudesign, Dressmann.

Sovitusten jälkeen menimme Kauneushoitola Mandarineen, jossa meille loihdittiin ihanat meikit ja hiukset näytöstä varten.

Aivan ihastuttava paikka, josta saa kampaamopalveluiden lisäksi erilaisia hoitoja päästä varpaisiin, sokerointeja, maskeerausta, hampaiden valkaisuja, ripsienpidennyksiä ja kestopigmentointeja. Mandarinen sivuihin pääset tutustumaan tästä.

Kiitos ihanista meikeistä ja hiuksista Mandarine! Näillä on hyvä jatkaa kenraaliharjoituksiin Marilyniin, joka oli kätevästi tois puol kattuu.

Paikalle harjoituksiin saapuivat yös Mr Finland 2017 finalistit Lassi ja Marco. Sisääntuloja oli yhteensä 11, joten oli ihanaa että oli hyvin aikaa käydä jokaisen sissäntulon koreografiat rauhassa läpi.

Baari aukesi klo 22 ja tuomariston haastattelut olivat noin klo 23 aikoihin, jonka jälkeen alettiin valmistautumaan näytökseen. Pienen pohdinnan jälkeen vaikutti vahvasti siltä, että kaikkein jännittävin osuus on ylivoimaisesti tuomariston kohtaaminen ja kiperiin kysymyksiin vastaaminen. Noh, ei ne kysymykset niin kiperiä olleet, mutta mikä siinä sitten niin jännittää? Varmaankin se puhuminen ja epätietoisuus kysymyksistä. Mitä jos pitää puhua englantia, ruotsia tai tietävätkö he että opiskelen ranskaa ja kysyvät jotain ranskaksi? Täytyykö luetella Suomen presidentit järjestyksessä? Kuka on Turun kaupunginjohtaja? Mikä on Australian pääkaupunki? Piin likiarvo? Miss Suomi voittaja 1984? Kuka voitti Euroviisut vuonna 2004? Mitään näistä ei tällä kertaa kysytty, mutta eihän sitä koskaan tiedä milloin se hetki koittaa kun ei olekaan ihan varma vastauksestaan.

Bäkkärillä tunnelma oli aivan loistava! Paljon naurua, iloa ja toisten tukemista ja jännityksen jakamista! Monta kertaa iloittiin ihan vaan siitä kuinka hyvä tiimi meillä on ja niin hyvä ryhmähenki.<3

Kuva: Heikki Pals

Kaiken kaikkiaan meitä oli 6 upeaa finalistia, joista ihanat Laura ja Eveliina hyppäsivät mukaan tietämättään. Aluksi luulivat tulleensa vain malleiksi näytökseen, mutta päätyivätkin itse kisaan mukaan. Mahtavaa spontaania heittäytymistä! Hyvä tytöt!

Kuva: Heikki Pals

Itse näytös meni loistavasti ja todella nopeasti. Lavalla haastattelu yhteydessä tarkistin sykkeen ja se oli 194… Enemmän kuin juoksulenkillä, jolloin maksimi on noin 185. Super tehokasta liikuntaa siis. Eipä ihme että catwalk-mallit pysyvät timmissä kunnossa. 😀  Näytöksen jälkeen olikin jo kruunajaiset!

Kuva: Heikki Pals

Ihan mieletön tunne kun oma nimi sanottiin, 1. perintöprinsessa! Aivan mahtavaa!

Kuva: Heikki Pals

Kuva: Heikki Pals

Toiseksi perintöprinsessaksi sekä yleisön suosikiksi valittiin upea Milja Saarinen ja voittajaksi ihana Johanna Walve. Kunniamaininnan sai meidän ihastuttava nuorimmainen, 17v Eveliina Vahter, you go girl!<3

Eipä ollut tuomareilla varmastikaan helppoa, niin ihania ja kauniita niin ulkoisesti kuin sisäisestikin olivat kaikki tytöt.

Kuva: Heikki Pals

Marilynin alakerrassa Nevada-baarissa yö jatkui musisoinnin merkeissä. Lahjakkaat pienomaestrot esittivät Armi-kappaleen, jonka on säveltänyt Erik Lindström ja sanoittanut Saukki. Alunperin Erik sävelsi kappaleen vaimolleen Vuokolle, mutta Armin tultua valituksi Miss Universumiksi vuonna 1952 sävellystä päätettiin markkinoida Armin nimellä. Siitä lähtien kappale on ollut Miss Suomi-kisojen tunnussävelmänä.

Tuomaristo koostui pääasiassa muodin, median ja viihdemaailman ihmisistä, mukana mm. viime vuoden voittaja Pinja Rouvinen, 2015 2pp. Peppiina Kajanne, The Voice of Finlandin voittaja Suvi Åkerman, Cityklinikan edustajana ihana Mirva-Mari Määttä, Timo Salmesmaa sekä Night Club Marilynin iloista henkilökuntaa!

Kiitos kaikille tästä unohtumattomasta kokemuksesta! Oli ihanaa tutustua teihin jokaiseen ja varmasti tulemme tulevaisuudessa törmäämään niin töiden kuin festareidenkin merkeissä!<3

Ihanan aurinkoista kesää kaikille!

XoXo

Emily

Facebooktwittermail
Emily Yli-Kokkila

Emily Yli-Kokkila

Olen 27-vuotias aurinkoinen, energinen, reipas, avoin ja sporttinen taskuraketti. Olen kello- ja kultaseppä. Teen toiminimellä mallin, promoottorin ja hyvinvointiohjaajan töitä. Olen ollut mukana erilaisissa missikisoissa ja menestystäkin on tullut tällä saralla; Miss Worldwide Bomber Magazine 2014, Miss Hot Rod 2015 1pp., Miss Drifting 2015, Miss Rantatyttö 2015, Miss HTS 2015, Car Babe 2016, Miss Model Pietarsaari Best AD Model 2016, Suomen Festivaalimissi 2017 1pp. Rakastan terveellisiä elämäntapoja, liikuntaa, töitä ja monia asioita! Olen spontaani ja lähden mielelläni mukaan kaikenlaisiin juttuihin haasteita pelkäämättä! Kirjoittelen täällä omasta elämästä, missikisoista, terveydestä, liikunnasta ja kauneudesta! Tervetuloa mukaan tähän vauhdikkaaseen matkaan! Yhteydenotot: emily.ylikokkila@gmail.com “Believe and never give up.” Instagram: @ruthmariaemily Twitter: @ruthmariaemily Snapchat: @ruthmariaemily fit-net.fi/emily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *