Viikon kuulumisia sekä resepti flunssan nujertaja smoothieen ja munalatteen!

 

Hyvää huomenta ♥

Se olis taas viikko pian taputeltu! Täällä ei valitettavasti herätty niin innokkaana aurinkoiseen sunnuntaihin sillä flunssa on iskenyt minuunkin.. Juuri kun ensiviikko olis pitkän työputken jälkeen vapaata ja olin jo suunnitellut monenlaisia treenejä, iskee tauti päälle. Niinkai se menee että tunnollinen työntekijä sairastaa lomalla.. 😀 Toisaalta tietenkin parempi näin kuin että joutuisi perumaan työkeikkoja sen takia! Kerron teille vähän kuluneen viikon kuulumisia sekä treeneistäni. Aina ei ole mahdollista noudattaa sitä tuttua ja turvallista treenijakoa tai pääse salille. Sellaisina viikkoina pitää keksiä uutta ja soveltaa, mikä onkin tosi virkistävää sekä tuo erilaista mielekkyyttä liikkumiseen!

Maanantaina kävin tekemässä salilla jalkatreenin perinteisen kaavan mukaan. Mulla kipeytyy jalat yleensä niin paljon jalkojen treenaamisesta että seuraava päivä on aina pyhitetty levolle. Kävin kyllä tiistaina tunnin reippaalla kävelylenkillä mutta se on vaan hyvää palauttelua ja saa veren kiertämään! Keskiviikko aamuna lähdettiin Iskän kanssa sauvakävelemään Vimpelinvaaralle! Mä en siis ollut tyyliin koskaan edes kokeillut tätä lajia, en ainakaan muistaakseni. En vain ole omistanut sauvoja. Tuon 45min reippaan maastokävelyn jälkeen ne on kyllä aika kärjessä ostoslistalla! Siis wau miten paljon lisää boostia perinteiseen reippaaseen kävelylenkkiin verrattuna saa ja pysyy keskivartalo ihan erilailla aktiivisena kuin normaalilla lenkillä! Kierreltiin Vimpelin poluilla ristiinrastiin samalla kun iskä kertoi tarinoita siitä, kuinka hän niissä samoissa paikoissa on nuoruudessaan kulkenut. Oli kiva pitkästä aikaa viettää aikaa rauhassa isän kanssa sekä vaihtaa tarkemmin kuulumisia. Isä on aina ollut mulle tosi läheinen ja pystytään puhumaan  kaikesta ♥

dav
Kyllä näissä puitteissa kelpaa lenkkeillä!
dav
Loppuun mäkijuoksua! Täysillä ylös, jäähdytellen alas, ja uudestaan niin monta kertaa kuin lähtee!

Keskiviikko iltana oli tarkoitus käydä vielä salilla mutta kortinlukija näytti punaista valoa, eli aika oli loppunut eikä henkilökuntaa ollut töissä.. Päätin vetäistä kotona nopean koko kroppaa kuormittavan HIIT-treenin jonka voisin ensiviikolla jakaa tänne teillekin! Loppuviikoksi lähdin työkeikalle Ouluun, Stockmanin Hair update kampanjan loppurutistukseen! Oli kyllä taas tosi mukavaa, kiva työympäristö, ihanat asiakkaat sekä muiden firmojen konsulentteja piristämässä päiviä! Yksin kun matkustelee ja työpaikat vaihtuu sekä asuu hotellissa, on mukavaa jos kollegaksi sattuu noinkin mahtavia tyyppejä joiden kanssa jakaa asioita 🙂

Snapchat-8578205181952329965
Wellan esittelijä tässä hei!

Mun työaika on 10-18, jonka jälkeen käyn yleensä syömässä ja menen hetkeksi levähtämään huoneeseen. Yövyn yleensä Sokos ketjun hotelleissa missä mahtavaa on S-card edut, joiden ansioista saan jokaista yötä kohden käydä S-ketjun ravintolassa syömässä! Vaihtoehtoja ravintoloille olisi useampia mutta olen käynyt nyt joka kerta hotellin alakerrassa olevassa, juuri uudistuneessa Frans&Camillessa, sillä se osoittautui todella hyväksi! Ehdottomasti parasta broiler vuohenjuustosalaattia mitä olen koskaan syönyt! Myös lämmin lohisalaatti, sekä alkupalaksi tarjoiltava talon gluteeniton leipä kirnuvoin ja tapenaden kanssa on taivaallista! Eli jos Oulussa tulee liikuttua suosittelen testaamaan 🙂

Torstai-iltana makasin jo huoneessa peiton alla ja mieli teki todella paljon jäädä katsomaan salkkareita sekä avata minibaarissa kiusana ollut karkkipussi, mutta pakotin itseni hotellin kuntosalille. Onneksi pakotin sillä treeni oli hyvä ja jostain sitä energiaa vaan pursusi vaikka alku ei näyttänyt lupaavalta 😀 tein 50min matalasykkeisen (syke 130-140) jonka päälle hauis-ojentaja-olkapää treeni. tämä ”sali” on tosiaan yksi huone jossa on muutamia laitteita ja vapaapainot eli on pakko vähän poiketa normaaleista sarjoista ja treenijaoista. Eipä se mitään haittaa kunhan vaan tekee, se tuntuu hyvältä, sekä saa hien pintaan!

lataus (1)

 

Eilen illlalla kotiin päästyäni vietettiin iltaa parhaiden ystävien kesken, tehtiin pestosalaattia, patonkia, sekä jälkkäriksi iso pussi irtokarkkeja! Ei olis lauantai-iltaa voinut paljon paremmin viettää ♥

Herättyäni aamulla tähän kurkkukipuun, oli ekana mielessä että aamupalaksi on saatava kunnon vitamiini smoothie ja vahvaa kahvia!

dav
Flunssan nujertaja smoothie:

  • banaani
  • kourallinen tyrnimarjoja
  • pala inkivääriä
  • mustikkamehukeittoa
  • 1 dl mustikoita
  • 1 rkl macajauhetta
  • 1 rkl ruusunmarjarouhetta
  • 1 rkl chiasiemeniä
  • kourallinen jäitä

Tässä myös resepti munalatteen josta on tullut mun lemppari! Tuttavani oli kokeillut tätä toisen blogin kautta ja päätin ottaa testiin sekä hieman lisäillä makua kanelista ja siirapista!

Makea maidoton munalatte:

  • mukillinen vahvaa kahvia
  • kananmuna
  • 1 rkl kookosöljyä
  • kanelia
  • loraus walkersin kaloritonta siirappia tai hunajaa

Eli kahvin joukkoon kookosöljy ja kananmuna, sekoitus vispilällä tai sauvasekoittimella! Mulla on ikeasta ostettu pieni maidonvaahdotin joka on täydellinen tähän hommaan! Mitä pidempään sekoitat sitä enemmän vaahtoaa! Sekaan loraus siirappia ja päälle kanelia! Samalla saa vähän lisää proteiinia aamupalaan kanamunasta ja kahviin makua jos ei maitoa muuten käytä. Suosittelen kokeilemaan!

Nyt yritän kerätä itseni ja lähteä kauppaan sillä mun rakas mummini täyttää tänään 86 vuotta ja aion leipoa hänelle kakun <3 Ajattelin kokeilla jotain uutta kevyttä rahkakakkua, jos se onnistuu jaan reseptin tänne teillekin!

Aurinkoista sunnuntaita kaikille!

<3 Annimaria

 

Facebooktwittermail

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *