Voidaanko skipata Joulu kokonaan?

Tänä vuonna Joulu on ehkä enemmän ”päivä muiden joukossa” kuin yleensä. Käytiin ennen aattoa äidin kanssa virittäytymssä ees vähän joulutunnelmaan Klaukkalan kirkossa –  ja päädyttiin samalla kuvaamaan yks kaunis joululaulu nauhalle. Jos et oo vielä kuullut sitä,  niin pääset katsomaan sen täältä.

Ruoka on tietysti ollut joka joulu isossa roolissa ja yleensä joulu on aina meinannut jonkin asteen ruoka (suklaa) övereissä 😀 Odotin tosin jotain paljon pahempaa, mut tais mennä niin päin et mun kieltäytyminen oli muulle perheelle isompi ongelma kuin mulle: ”kyl sä nyt yhen pienen pullan voit ottaa”. Miks ihmeessä mun pitäis ottaa?

Onneks meidän joulupöytä ei sentään oo suklaalla kuorrutettu, ja äiti oli kokkaillut myös mulle sopivia juttuja. Ei siis tarvinnut illastaa pelkkä ruusukaali lisukkeena! 😀

Mitä enemmän tulee ikää, sitä vähemän paketteja meillä jouluisin on. Tosin en arvostakaan sellaista turhan krääsän hamstrausta, sillä oon yleensä aika tarkka siitä mitä haluan. Sain lahjaksi etukäteen jo mm. mun blogikameraan uuden objektiivin vanhan rikkinäisen tilalle. Ja vitsit, miksen uskonu aiemmin jo kun mulle sanottiin, että hanki nyt se 25mm?!

forever töölö

forever töölö

Eilen sitten sulateltiinkin niitä omia kinkkuja Forever Töölössä jalkatreenin sekä HIITin merkeissä. Joulun pyhät sekä välipäivät menee mulla lähinnä vaan töissä kahveja pyöritellen. 10 päivää vielä, ja sit mennään!

 

xoxo,

 

Vanity

 

https://www.facebook.com/vanityvivianna

http://fitnet.fi/blog/vivianna/

https://www.instagram.com/viviannavanity/

Facebooktwittermail

52 kommenttia “Voidaanko skipata Joulu kokonaan?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *