Mitä sun muijas oikeesti haluu ystävänpäivänä?

Se paras päivä kevättalvesta – ystävänpäivä on jo ihan nurkan takana. Just kun ollaan selviydytty joulusta, niin alkaa uuden materiajuhlan hössötys, suklaasta puhumattakaan. Kuinka monta erilaista sydämenmuotoista suklaakonvehtia- tai vaaleanpunaista rasiaa yhteen Prismaan mahtuu?

Ystävänpäivän suurin ongelma ei suinkaan ole suklaa (suklaata saa kuitenkin vaan sen 365 päivää vuodessa). Jo viime viikolla jokaisen basic muijan instagram feed on alkanut täyttymään ruusuilla ja erilaisilla lahjaideoilla, joista ne voi vaan haaveilla. Ajattelin koota teille kakslahkeisille yksinkertaisen oppaan ystävänpäivää varten, koska ootte joka vuosi ihan yhtä hukassa. Näin alkuun ensin pieni tietoisku:

” Valentinuksen päivän romanttiseen rakkauteen liittyvillä tavoilla ja uskomuksilla on pitkä historia etenkin Englannissa ja Ranskassa, jossa vietettiin jo 1300-luvulla ystävänpäivän juhlia ja rusettiluistelun kaltaisia lemmenarpajaisia.

Nykypäivänä ystävänpäivä on joulun tavoin vuosi vuodelta kaupallisempi juhlapäivä, jolloin omaa kullannuppua muistetaan lahjoin, kortein ja suklaarasioin”

Usko tai älä – naiset rakastavat lahjoja, vaikka eivät sitä myöntäisikään. He myös olettavat ansaitsevansa sen ja ennenkaikkea odottavat sitä. Lahja ei kuitenkaan saa olla:

– Liian halpa

– Liian kallis

– Liian erikoinen

– Samanlainen kuin parhaalla kaverilla

– Samanlainen kuin muijalla ketä se vihaa

– Liian pieni

– Eikä varsinkaan liian iso.

Tosi yksinkertaista, eikö?

kollaasi

Tässä teille hyvät herrat pientä osviittaa siitä, millä hoidatte pisteet kotiin. Ja tietysti jos et osaa päättää kahden asian välillä, osta tietysti molemmat. Muistakaa, että määrä korvaa laadun.

Papukaijamerkki isketään rintaasi, jos ostat kaiken päälle vielä kimpullisen ruusuja. Eikä sitten mitään Pirkan pikkupuskaa lähikaupasta. Niin ja suklaata, suklaata myös!

Liian moni mimmi jää ilman erikoiskohtelua ystävänpäivänä. Basic muijan unelmahan on nimenomaan luukuttaa joka sometuutista, kuinka se oma lemmetty on maailman ihanin (sen uuden Korsin kellon jälkeen), jotta ne kaikki 500 kiinnostunutta seuraajaa muuttuisi  kateudesta vihreiksi.

Eli mikäli et halua, että suosiosi parisuhteessa laskee tänä vuonna yhtä nopeasti kuin lehmän häntä, ota tästä vinkit talteen! Näillä tyttöystäväsi pysyy tyytyväisenä juhannukseen saakka, ja romanttisesta materiaeleestäsi jaksetaan hehkuttaa vielä monta kertaa työpaikan kahvipöydässä.

Iiiiihanaa ystävänpäivän odotusta! Nähdään kaupoilla 😉

Jos sulla meni blogiteksti tunteisiin, pistä sarkasmilasit päähän ja lue teksti kertaalleen läpi. xoxo

 

Facebooktwittermail

48 kommenttia “Mitä sun muijas oikeesti haluu ystävänpäivänä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *