Adidas Ultra Boost White

Kävin viime viikolla vähän ”katselemassa” Stadiumista itelleni töihin vähän halvempia työkenkiä, joilla ois mukavmapi seistä koko päivän. Monta vuotta palvelleet citymarketin vaahvomuovitohvelit ovat jo niin kärsineet, että pohja on niistä jo ihan lytyssä. Aattelin, että jos löytäis jotkut muutaman kympin kengät vaan. No ei ihan mennyt niin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Otin sovitukseen varmaan 4 eri paria alennuksessa olevista lenkkareista ja juoksukengistä, mutta alekenkiä sovitellessani nämä osuivat silmiin. Tottakai löyty just mun kokookin ja ellei nämäkin ois olleet alennuksessa, oisivat ehkä muuten jääneetkin hyllyyn. Nyt juoksukenkien virkaa hoitavat nämä ja vanhat treeni/juoksukengät pääsevät kuluttamaan Roasbergin lattioita.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

adidas ultra boost white

Pari päivää sitten Ultra Boostit pääsivätkin tositoimiin ja testiin aamulenkillä. Nämä todellakin tukevat nilkkaa enemmän kuin mulla jo mustana löytyvät Bouncet, sekä näissä on paksumpi pohja, jonka ansiosta askellus on pehmeä. Myöskin ensmmäiset kengät pitkään aikaan, jotka eivät heti kättelyssä hierrä rakkoa edes johonkin kohtaan! Nää on ihan unelmat, ainoa mikä mua askarruttaa, niin vaalea väri. Sadekeleillä kaivan varmaan suosiolla huonommat lenkkikengät jalkaan, ja nautin näistä ihanuuksista vain kuivilla keleillä!

 

xoxo

Facebooktwittermail

29 kommenttia “Adidas Ultra Boost White

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *